Psst!

Fineste Dennis’en min (som jeg er tante til), har blitt sponset gjennom min blogg. Jeg ble kontaktet av en dame som lurte på om jeg hadde lyst til å teste ut de fine t-skjortene fra Psst. Da de minste størrelsene er for store for Marielle nevnte jeg at jeg hadde en nevø som var svært begeistret for gravemaskiner og traktorer – og de ville gjerne ha han med i testpanelet sitt 🙂

DSC_0220

Psst er et dansk merke, og det er faktisk Andreas på 4 år som er sjefsdesigner og bestemmer hva som er kult! Blant t-kjortene finner du motiver i kategorien mektige maskiner, morsomme barnesanger og dyr (i neonfarger). Alle t-skjortene er i 100% økotex bomull og trykkene er PVC og phatalat fri.

DSC_0221

 

Jeg legger også ved noen andre t-skjorter som er litt mer typisk jente, og de jeg ville valgt dersom størrelsene hadde passet for Marielle.

pleassepsstmedennispsstMobilbilder fra mammaen til Dennis ❤

Reklamer

2 kommentarer om “Psst!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s