På vei mot formen

Det er ofte i seneste laget jeg finner ut at ting må forandres. Jeg fant nå «nettopp» ut at det er bare 5 uker til vi skal i vårt første bryllup – av tre på 5 uker. Og, for å si det sånn – så føler jeg meg ikke vel i kjole. Ikke det at jeg har en kjole jeg vil ha på meg, men kjole skal det bli. Etterhvert. Så da bestemte jeg meg for å bli litt mer fornøyd da, på de fem ukene jeg har til rådighet å gjøre noe på. For det er faktisk ikke for sent, det er bare for enkelt å tenke det når det er så kort tid igjen. For de som lurer, så er det «babymagen» som skal bort. Eventuelt altformyegodteriogdrittmagen…

Jeg bruker en app på mobilen når jeg går, fordi jeg blir mer motivert av å dokumentere at jeg er sprek. Appen jeg bruker er Endomondo. Du trenger ikke ha den på telefonen, man kan registrere på internett etterpå også. Men morsomt å få med den ruten man har gått/løpt/sykla osv. Veldig fornøyd med den, ser også at Pro-versjonen har kommet på topp i flere treningsapptester 🙂

endomondoklemet
Her er dagens rute. Jeg og mamma gikk Klemetstien, mens lillebroren min satt barnevakt (og kjæresten var ute og polerte bilen min, juhu). Jeg starta faktisk bare på søndag, men har fire registrerte treninger allerede. Ryrunden på søndag (7+ km), romaskin på tirsdag (25 min), rockering (4 min) i går, og en times gange i dag. Jeg har starta bra, og får håpe det fortsetter også.

Jeg vurderer å kjøpe meg en pulsklokke, samt nye treningsklær. Noen som har noe å anbefale for en nybegynner som ikke vil bruke aaalt for mye penger (men fortsatt se fresh ut)? 🙂

Reklamer

12 kommentarer om “På vei mot formen

 1. Marianne sier:

  Så flink du er da! 🙂

  Skal jeg også være, neste år! 😉 Haha!

  Sv: – Hørtes veldig bra ut! 😀 Spørs om jeg må gå til innkjøp av et sånt stellebord om en stund da. Har fått anbefalt det av andre også. 🙂 Leste på babyshop.no (tror jeg det var) at den skulle tåle 75 kg om den ble montert riktig. Så da kan jeg jo stelle meg selv på den å da! 😛

  – Haha! Huff, ja.. 😛 Hørt fler som har sagt at de ikke har hatt nok bodyer og nattdrakter. Får kjøpe inn litt fler enn 4-5 da! 🙂

 2. SofieGO sier:

  Så flink du er! 😀 Jeg bruker også Endomondo Pro, den er motiverende! 😀
  Jeg har en god pulsklokke som heter Polar FT50. det har nok kommet mange modeller siden min kom for 3 år siden, men Polar FT et-eller-annet er enkle og greie! Ikke koster de skjorta heller, rundt 1500 kr. Vel verdt pengene, og klokka bruker jeg også til hverdags, uten pulsbelte 🙂

  • vigdiswiggen.com sier:

   Supert, tusen takk for tips! Vi skal innom Trondheim på vei hjem fra møre, så da skal jeg se om det blir en sommergave på meg selv. Søkte de opp på nettet, og de ser ikke for avansert ut for meg :p

 3. Mari sier:

  Jeg bruker også endomondo til sykling og gåturer (hadde blitt en overdrivelse å si jeg jogger hver gang for det hører med til sjeldenhetene hehe). Har også begynt å bruke Jawbone Up – en avansert skritteller+app. Utrolig motiverende og veldig morsomt å se hvor mange skritt man har hatt ila. en dag, hvor mye stillesitting det har vært og den måler også søvnen om natta. Man kan også legge inn hva man spiser om man vil gjøre det enda mer avansert 🙂
  https://jawbone.com/up

  • vigdiswiggen.com sier:

   Jawbone Up så spennende ut! Men har du også det armbåndet til? Synes det var litt dyrt (ca 130 £?), så det får jeg vente med å investere i til jeg har kommet meg helt opp på treningsbølgen og har vært der en stund 😛

   • Mari sier:

    Ja har armbåndet ,var heldig å få det av samboeren 😉 Det selges i Norge nå også, tror det er ca 1200 per stk. Hadde nok ikke kjøpt det om ikke han hadde fått det billig gjennom jobben for å teste det, for syns også det var dyrt. Men jeg har stor glede av det nå i alle fall 🙂

 4. interiorgirl1 sier:

  så flink du er,har begynt litt igjen etter en skulderskade jeg fikk i april jeg også nå! men vi får se hvor lenge treningingsånden min varer denne gang :-p

 5. Tilbaketråkk: Mitt 2013 | Vigdis Wiggen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s