Sommerferien har startet

I helgen hadde jeg arbeidslørdag, og SÅ tok jeg ferie! Helgen har vel vært alt annet enn avslappende, men når hodet er innstilt på ferie så har det ikke noe å si!
Etter en travel lørdag på jobb dro jeg hjem og dusja før jeg kjørte til Aursunden der vi skulle overnatte hos broren min. Lørdagen var anledningen for svigermors 50årslag og siden broren min og familien bor bare 3 km unna så overnatta vi der.
Svigermor hadde egentlig planer om partytelt og bål nede ved sjøen, men dagen før (fredag) så blåste teltet ned… Så da ble det låvefest i stedet.

laavefest1
Låvefest var et genialt (eventuelt bedre) alternativ, og alle de 85 gjestene fikk plass inne. Litt trangt, men veldig koselig. Låven var pyntet med nyplukkede villblomster, helt perfekt. Det ble servert spekemat til alle mann, og frukt, lemse og konjakk/baileys til dessert.

laavefest2

laavefest3
Litt utpå kvelden da vi var sikre på at det ikke kom mer regn, forflyttet vi oss ned mot sjøen likevel. Det ble tent bål og alle tok med seg en stol hver. Det var litt halvkjølig, og jeg hadde ikke hatt tid til å tenke på varme klær da jeg var hjemme etter jobb. Men fikk heldigvis låne en ullgenser av et av Pauls snille søskenbarn 🙂
Med ekte mammavett tok jeg også kvelden tidlig og var i seng kl 01.

Dagen etter var også broren min sin bursdag, hurra! Lillebror fylte 25 år, og fikk gassgrill til gave av oss, mamma, Håkon, pappa og Gunn. Han er glad i å lage mat, så nå kan han eksperimentere litt med grillmat også. Vi gleder oss til å komme på grillmiddag ihvertfall 😉 Jeg fikk kosa litt med Aksel, og Marielle og Dennis fikk lekt sammen. Formen var litt redusert, men veldig oppegående tross en hel flaske vin kvelden før.

lillebrorbursdagaksel

Nå har jeg to uker fri foran meg, og det skal bli godt. Uka her drar jeg og Marielle en tur til nordmøre for å besøke morfar og onkel m/fam, få puste inn litt deilig havlukt igjen!

 

Reklamer

2 kommentarer om “Sommerferien har startet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s