Nyter ferielivet

Tenkte å prøve meg på en liten ferieoppdatering via mobilen her fra vakre nordmøre. Vi er på besøk hos min morfar og onkel med familie, de bor like nord for Aure. Jeg og Marielle reiste på tirsdag, og kjøreturen gikk veldig bra, med to stopp.
Vi har hatt skikkelig sommervær, og jeg som ikke er helt vant, klarte å solbrenne meg allerede første dagen. I dag lånte jeg Marielles solfaktor 30 bare for å være sikker.
Onkelen min har en sønn på halvannet år, og det er lille M strålende fornøyd med. En lekekamerat et fint å ha. Og leker å låne selvfølgelig.
De har bada ute i basseng, dissa, lekt i sandkassen, kjørt leketraktor og råna rundt på trehjulssykkel. Vi har sett båter, kuer, hund, katt og ikke minst fluer. «Bæp bæp» er visst en fellesbetegnelse for alt som flyr.
I dag tidlig etter frokost oppdaga jeg plutselig en flått på halsen til M. Litt panikk inni hjerterota, men her et de vant med det, så onkelen min fjerna den lett med en flåttfjerner. Så må bare følge med litt de kommende dagene om det blir rødt eller hun blir dårlig.

20130704-194241.jpg
I morgen reiser vi hjem igjen, og det skal bli godt å komme hjem til pappan/kjæresten 🙂 Da skal vi pakke ut av bag’en og inn i kofferten, så drar vi alle tre på ferie på søndag. Koser meg veldig her ved kysten, elsker lukta av saltvann og fisk.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s