Mitt kystparadis

Gjør det helt enkelt og legger ut noen bilder jeg tok da jeg og Marielle gikk en tur ned på moloen. Obligatorisk trilletur for å kjenne lukta av havet. Elsk! Nesten så jeg kunne tenkt meg å bodd her ved havet. Men sier meg fornøyd med å kunne komme på besøk nesten når jeg vil 🙂
Det fine hvite huset jeg har tatt bilde av er så idyllisk som du kan få det. Det ligger på vei ned mot sjøen, og har stor og fin hage med frukttrær og busker, liten fontene og sittegruppe midt i mellom alt. Helt perfekt!
DSC_0366
DSC_0367
DSC_0370
DSC_0371
DSC_0373
DSC_0377

Reklamer

4 kommentarer om “Mitt kystparadis

  1. Gunn sier:

    Hvor er dette? Er det Lesundet? Bruker å være der hver sommer og synes det kjent ut:)
    Hilsen Gunn

  2. Tilbaketråkk: Mitt 2013 | Vigdis Wiggen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s