Sommerferien 2013

Årets familieferie gikk til flate og forblåste, men vakre Jæren. Nærmere sagt Nærbø (midt i mellom Egersund og Stavanger) – der storebroren min bor sammen med sin fantastiske kone og to flotte sønner. Jeg tenkte mye på sydenferie tidligere i vår, ville jo gjerne ha litt sol på kroppen, og å reise skikkelig bort. Jeg er nå veldig glad for at vi holdt oss her tillands og besøkte familie i stedet!

Bilturen til Værnes (litt over 2 timer) gikk som smurt tidlig en søndags morgen. Marielle sovnet etter ca en halvtime, og sov nesten hele veien fram. Vi hadde lånt oss en paraplytrille av broren min for å ha på flyplassen, veldig kjekt – men ikke såå nødvendig på innenlandsturer når man ikke trenger å sjekke inn så lenge før. Kunne godt båret henne rundt den lille tiden vi var i bevegelse der.
Flyturen gikk bra, men veldig kjedelig å sitte rolig så lenge (2 timer i fly). Slappa godt av på opp- og nedturene da 🙂 Vi hadde midtgang da vi tenkte det var lurest. Men på hjemturen hadde vi vindusplass, og det var i grunn bedre siden hun kunne se litt gjennom vinduet.
Bok, smokk og koseklut var gull verdt under flyturene, og en liten skål med druer 🙂

DSC_0390
Ekstra stas å være på besøk til fantastiske folk som ordner alt for oss. Barnevogn, bilstol, BIL, og til og med en egen etasje med eget bad i huset dems. Vi storkosa oss skikkelig, og det var godt å bli litt bedre kjent. Hittil har vi vel møttes ca en gang i året, og siden jeg ikke har kjent broren min gjennom oppveksten – så har det vært fantastisk. Og Marielle var veldig sjarmert av gutta boys ❤ Hun elsker oppmerksomhet, og minstemann (4) var veldig god til å stryke og nusse litt på. Mens storebror (6) var nok litt for stor for å dulle med babyer 😛

DSC_0448

Dagene gikk alt for fort, og vi opplevde noe nytt hver dag. Første hele dagen var vi i Fugleparken (kommer eget innlegg om dette) og i Egersund, dag to på Kvadrat Kjøpesenter, dag tre i Stavanger (kommer) og dag fire på Jærmuseet (kommer). Mye moro 🙂
Nå er det faktisk under en uke til de kommer til Røros også forresten. En stor familiehappening skjer neste helg. Gleder meg!!!

Reklamer

2 kommentarer om “Sommerferien 2013

  1. SofieGO sier:

    Veldig kjekt med familieferie! Det har det vært hos oss også, både besøk til andre og vi har fått besøk. Kjempekoselig, og helt topp for kidsa 😀

  2. Tilbaketråkk: Mitt 2013 | Vigdis Wiggen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s