Oppladingslunsj

Marielle og Paul har dratt på overnattingsbesøk til Pauls mor, så jeg har huset for meg selv. Må innrømme at det er det langt i mellom, og jeg synes faktisk det er godt. Så nå skal jeg supe i meg lunsjen og sette i gang med lista mi. Huset skal nemlig få en overhaling (les: ryddes!). Her ser det helt bomba ut… Så jeg gleder meg nesten til å sette igang siden jeg kan høre på så høy musikk jeg bare vil og ikke trenger å ta hensyn til noen! Woop!

fredagslunsj

Lunsjen består av 7 ferske norske jordbær, 3/4 banan, 2 ss Herbalife jordbærshake, 3 isbiter, ca 2 dl melk. Miks med stavmikser/blender og hell over i et akkurat passe stort vinglass. Slurpes i seg med sugerør 🙂

Reklamer

2 kommentarer om “Oppladingslunsj

  1. marielleaholm sier:

    Nå vet jeg hva jeg skal ha til lunsj i morgen! Takk for oppskriften 😉
    Hadde også planer om helgevask i dag, men dagen ble plutselig litt for kort.. Håper det gikk bedre med ditt prosjekt 😉 God helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s