Se hvem som endelig tok turen hit!

Så herlig med en fridag når det er så fantastisk sommervær! Dagen i dag starta med lite søvn, siden Marielle var våken fra ca 23.15 – 02 i natt. Men da vi endelig kom oss opp spiste vi frokost før vi dro på besøk i barnehagen. Det må jeg si gikk veldig bra! Jeg satt og snakka med ei av de som skal være på Marielles avdeling i gangen, og plutselig hadde Marielle krabba seg bort og funnet noe å leke med. Så hun er nok ei ganske trygg jente. Vi skal dit igjen om to uker igjen, og kanskje rekker vi enda en gang før vi starter den 20.

Mens Marielle sov en god og lang dupp inne i senga si, rakk jeg en time ute i sola før jeg ble lei – og gikk inn og rydda i klesskapet. Rakk å få 17 kleshengere til overs før M våkna igjen. Nå har jeg bare skuffer og hyller igjen…
Vi trilla oss en tur til Lene og der fikk M en liten dukkert i bøtta. Utrolig hvor mye moro en ettåring kan ha med ei bøtte vann 🙂

sologsommerjulidag

Jeg og M spiste Milano-pizza hjemme sammen med tante IO, så fikk vi noen amerikanere på besøk, og så har jeg vært ute på en kveldstur mens minstebroren satt barnevakt. Fantastisk dag, men nå roper senga og jobb i morgen tidlig.

IMG_3721

Reklamer

En kommentar om “Se hvem som endelig tok turen hit!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s