MiniInTheBox

Elektrikerfruen tipset meg om en genial, og ikke minst billig, nettside som selger bl.a. det meste av tilbehør til mobiltelefoner. Jeg har bestilt der en gang før, men tenkte nå at jeg skulle tipse dere siden det «plutselig» ramla ned en pakke her igjen. Det har kommet en del (alt for mange i følge kjæresten…) pakker her siden vi kom hjem fra ferie. Hmm… Kan hende jeg var litt for glad i ebay før jeg dro på ferie… 😛

I pakken fra MiniInTheBox fikk jeg dette. Fargerikt polkadotdeksel/svart skritteller/deksel med perler/iphoneholder for arm/lader. Alt dette betalte jeg 127 kr for. Tok 20 dager før jeg fikk det, men man kan betale en liten slant for å få raskere levering.

mitb

Reklamer

En kommentar om “MiniInTheBox

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s