Fugleparken på Nærbø

Tenkte jeg måtte ha et eget innlegg fra turen vår i Nærbøparken/Fugleparken (Foglaparken på lokalspråket). Marielle er utrolig glad i alle dyr, ikke redd for noe eller noen. Så dette var midt i blinken! Her var det både «pip pip» og «gakk gakk» overalt.

DSC_0406 DSC_0413
Roger (broren min) og familien bor fem korte minutter unna parken, og de er her ofte. De samler brød som skal kastes i en pose, legger til side, og tar den med seg når de skal til parken. Det ble med en bærepose tørt brød til fuglene denne dagen også. Og Marielle da selvfølgelig, hun ville også ha tørt brød når alle fuglene fikk.

DSC_0417 DSC_0430

Først var det stort sett bare ender og et par måker i vannet. Helt til vi hørte et forferdelig bråk fra skogen, det var gjessene som kom mannsterke og ville ha en smakebit de også. De var veldig nærgående, kom helt bort til oss. Jeg var litt redd for at de skulle bite meg, eller Marielle siden de gikk så nære vogna også. Men de kunne heldigvis bestikkes med tørre brødvarer.

DSC_0443
Skulle veldig gjerne hatt en sånn park i nærheten her, gull verdt! Vi får heller dra på besøk igjen 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s