Hvordan GÅR det?

Jo, takk du. Her går det veldig bra. Sommeren er snart ferdig, og jeg må innrømme jeg gleder meg bittelitt til roligere tider på jobb. Det er selvfølgelig godt å ha noe å gjøre til enhver tid, men man blir ganske kaputt etter en dag i kassa der køen starter utenfor inngangsdøra…
De siste ukene har Marielle blitt mer ivrig på å bevege seg til fots. Hun er kjempefornøyd med å gå/springe mens hun holder oss i hendene, og jeg tror at torsdag 1. august (14 måneder) var en milepæl. Hun kunne frem til da gå et par skritt mellom møbler/folk, men nå kommer hun seg opp midt på gulvet og rusler i vei. Dette får hun masse skryt for, og gjett om jenta er stolt! 🙂 (ja, mammaen også).

Hun har nå en dupp om dagen, alt fra 30 min til et par timer (men ikke til fast tid). Hun sover fra kl 19 på kvelden og vi vekker henne kl 9. Må prøve å få henne opp litt tidligere nå når vi skal i barnehagen da. Den første dagen der blir den 20. august, og jeg tar ut den siste ferieuka mi da. Da får jeg vært med henne i barnehagen, samt litt alenetid hjemme mens hun er der. Innkjøpene til barnehagestart begynte jeg såvidt med for flere måneder siden, men jeg er enda ikke helt ferdig. Det er jo så mye man egentlig trenger, men samtidig ikke. Vi holder på med det viktigste til denne årstiden, og jeg tror vi er ganske klar for å begynne merkingen av klær 🙂

IMG_3842
Må bare dele dette instagram-bildet her også. Jenta mi har blitt så stor! Jeg var til Trondheim en tur på lørdag, og da ble det med barnehagesekk hjem. En 12L Bergans sekk. Egentlig 2-6 år, men passet perfekt til M syntes jeg. Hovedpersonen selv elsket den og kunne nok gått med den på ryggen hele dagen! Genserkjolen er en gave fra turbotanten, tror den er fra Cubus. Finfin!
Vi har også nå pakket bort alle klær i 74, og funnet fram str 80. Ble plutselig mye morsommere å kle opp ungen når alt er «nytt» 🙂

Reklamer

6 kommentarer om “Hvordan GÅR det?

 1. Tina sier:

  Søte Marielle ❤ deilig at alt er klart til den 20! Stor dag for liten og stor! Jeg gruer meg som bare det.. 😦 nå kjennes det som at jeg aldri vil gi han fra meg til noen!!!

  • vigdiswiggen.com sier:

   Jeg vil heller ikke gi henne fra meg! 😦 Men tror det blir bra, få brukt opp litt av energiforbruket sammen med andre barn 🙂 Men det er rart å tenke på at noen andre skal passe på ungen min. Liker ikke helt tanken :-/

 2. SofieGO sier:

  Søta! 🙂 Det med gåingen løsner nok fort! Gikk 2-3 uker her, fra hun begynte å stabbe 2-3 skritt alene til hun gikk selv. Veldig stas 😀
  Agnes hadde sin første barnehagedag idag, og det gikk veldig fint 🙂 Vi var der bare i et par timer, og jeg var der med henne, men likevel.. Tror hun kommer til å trives, og jeg skal være så ærlig å si at jeg kommer til å trives med litt alenetid hjemme. Tid til å faktisk ta meg av huset også, så det slipper å flyte av oppvask, rene klær, skitne klær og halve flyttelasset absolutt hele tiden 😉

 3. Tilbaketråkk: Mitt 2013 | Vigdis Wiggen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s