En ekte jentedag

Sist søndag, den 8. september var det endelig duket for Linns utdrikningsdag. Det ble inntatt minimale mengder med alkohol, men det trenger nødvendigvis ikke å bety at vi hadde det noe kjedeligere?! Vi var nemlig fem jenter som hadde en super dag på SPA!

Bryllupet sto 27. juli, men siden innbydelsene kom bittelitt sent i forhold til planlegging av to utdrikningslag til et par som hadde planer så og si hver helg frem til bryllupet, så fikk de begge oppmerksomheten i ettertid.
Vi møtte opp hjemme hos Marius og Linn tidlig søndags morgen, Thea (Linns søster og forlover) hadde bakt deilig sjokoladekake. Og etter den var oppspist kjørte vi av gårde med prinsessa 🙂

IMG_4088

Tror nok kona var fornøyd med en dag på Savalen Fjellhotell & Spa, litt over en times kjøring sørover fra Røros. Vi hadde bestilt «Min Drømmedag» til alle fem. Det inkluderte fritt opphold i velværeavdelingen, en treretters lunsj og en 50 minutters massasje. Vi oppgraderte massasjene litt og tok en klassisk svensk massasje alle sammen. Tror det er de beste 50 minuttene jeg har hatt på leeenge! Lunsjen var helt fantastisk den også.

savalenmat
Tror det er lenge siden jeg har slappa av så «på ordentlig», og det gjorde godt. Tror jeg lever litt på den dagen enda, enda vi er i en ganske så urutinert hverdag. Men det aller viktigste er at kona kosa seg, og det gav hun uttrykk for at hun gjorde – det er det som teller  🙂 ❤ Jeg drar gjerne tilbake hit!

Reklamer

4 kommentarer om “En ekte jentedag

  1. SofieGO sier:

    Gøy med utdrikningslag! Trenger absolutt ikke være så mye alkohol 😀 Jeg var i mitt første utdrikningslag for noen uker siden, og vi drakk ikke så mye da heller, men herregud så morsomt vi hadde det 😀

  2. Tilbaketråkk: Mitt 2013 | Vigdis Wiggen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s