Maaamiii!

I helgen har jeg og Marielle vært på etterlengtet besøk hos Jorun og Hans Marius på Oppdal. M har vært skral form siden onsdag, men vi tenkte at litt miljøforandring var fint likevel. Siden hun har vært litt redusert i formen, veldig mammadalt og ikke helt den tullete rampejenta vi er vant med, så var det godt å se at hun var nesten sitt vanlige jeg når vi var i badeanlegget på lørdag. Der storkosa hun seg virkelig! Bortsett fra det så var absolutt kattepusen hovedattraksjonen. Marielle elsker dyr, og ville veldig gjerne kose med pusen. Men å rope HEI for full hals mens hun stamper mot den funker ikke alltid på den måten hun vil.

IMG_4123

Marielle har forresten lært seg et nytt ord, som hun har funnet på helt selv. For smokken hennes – den heter altså «mami». Hvor det kommer fra aner ingen av oss, det ligner jo ikke akkurat: smokk/mami – tja? Så nå når hun har ei ekkel hoste, så hoster hun ut smokken flere ganger i løpet av natta. Og å høre «maaaamiii» ropende over babycallen er både søtt og komisk. Og innimellom tenker jeg at jeg kommer til å ha mareritt om «mami». Siden hun er litt småsyk så har hun fått ha smokken så mye hun vil, og da tar det ikke mange minuttene fra jeg gjemmer den til hun roper etter den igjen.

Andre ord hun har lært seg er f.eks yoa/yoja (youghurt), nenne (Dennis), bæææ-béh (bade) og ua (druer). Hun er flink og kan herme enkle ord helt plutselig, og det er morsomt.
Synes hun er i sin beste alder nå! Mye morsomt som skjer 🙂

Maaamiii!

Reklamer

5 kommentarer om “Maaamiii!

 1. diaperdivadiary sier:

  Slurvete form er noe herk! Måtte de bare få alt sammen nå, og være friske som fisker resten av året!
  Her er det også nye ord, Hallall (jeg bare.. halal slakting? men åhhhh.. Harald!!) Det er så sjarmerende nå når de begynner å snakke litt.. Nå MÅÅÅÅÅ jeg skrive det ned! Ja, det kan vel strengt tatt vente til i morgen! 😉
  God kveld til deg Vigdis!!!

  • vigdiswiggen.com sier:

   Hehe, hallall faktisk. Men ja, det er jo selvfølgelig (!) Harald. Veldig sjarmerende med babysnakk 🙂 Men litt vanskelig å skjønne noen ganger. Da spesielt da M strekker ut pekefingeren og sier ett ord, og jeg tror hun har noe på fingeren – men det hun prøver å forklare er at hun har stjerne på jakka si.. Hehe 🙂
   Ønsker deg masse god helg fine Stine 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s