God tirsdag!

I dag har mor i huset fri mens M er i barnehagen. Litt dårlig samvittighet vet du henger i luften, men hadde du kommet og fått et glimt av hvordan det ser ut innenfor husets fire vegger – så hadde du skjønt hvorfor! Far i huset kommer hjem fra ei ukes elgjakt i kveld, og jeg benytter alenetiden til å få ting litt på stell her. Sånn helt ærlig så tror jeg at jeg ikke har gjort stort annet enn å vaske og henge opp klær, samt støvsugd de siste tre ukene. Resultatet av de rene klærne ser du godt på stua, da de fire maskinene med klær ligger lettere henslengt i stolen…
Så, det har jeg tenkt å gjøre i dag. Soverom (inkluderer å legge på plass rene klær), bad og gang er førstepri, så skal mor trene og dusje, og kanskje få seg en hårklipp. Så er det tid for middag. Jeg har forresten klart å finne et lurt triks for å få lage middagen i fred:

IMG_4250

God tirsdag til dere 🙂

Reklamer

8 kommentarer om “God tirsdag!

 1. interiorgirl1 sier:

  hihi,hva er det som er oppi der da? så smart! ååå…dette innlegget minte meg så mye om meg selv! godt å se at vi er flere travle damer der ute 😉 snuppeline og marielle har like sokker 🙂

 2. SofieGO sier:

  Jeg har også A i bhg noen dager, så jeg får gjort ting. Enten husarbeid eller maling og oppussing 🙂 Ikke noe å ha dårlig samvittighet!

 3. Lindi sier:

  Jeg har ikke hatt henne i barnehagen mens jeg har fri ennå. Jeg hadde nok fått litt dårlig samvittighet for å levere henne der for så å dra hjem alene… MEN jeg burde kanskje ikke tenke sånn om det er en dag jeg faktisk må få gjort litt 😉

  Smart å gi henne bolle og visp! Er alltid litt tricky å få gjort litt uten at de små henger i beina våre..

  • vigdiswiggen.com sier:

   Helt merkelig å dra hjem alene. Husker enda den dagen hun var der første gangen alene. Mye følelser når jenta blir så stor plutselig. Og skal klare seg mange timer uten foreldrene. Men, noe er enklest uten barn – som husvask f.eks 🙂

 4. diaperdivadiary sier:

  Når du tror du ser bunnen på skittentøyskurven, så får du mannen hjem og ungene hjem, så blir det igjen en neverending story. Men det er deilig det øyeblikket det varer!!
  Og takk for tips! Lage mat på gulvet sammen med mamma.. hvorfor har jeg ikke tenkt på det før! 😉
  Ha en kjempefin dag Vigdis!!
  ..jeg får gå å sette på en vask, kan ikke sitte her hele dagen.. ;-P

  • vigdiswiggen.com sier:

   Det skinnende rene badet varte bare i noen timer det også. Til gubbeluren kom hjem fra jakt… Blæ! Men det er fortsatt ganske greit, etter en hel uke. *bankibordet*
   God helg Stine 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s