1+1=4

ronningbaby14_3
Jeg trenger vel ikke skrive mer enn det som allerede står der kanskje? Men, nyheten er nå ute, og mange av dere som leser har kanskje allerede fått med seg at jeg er gravid. Hvis ikke så vet dere det nå 🙂
Mange av de som nå har fått nyheten servert har enten skjønt det eller sett det allerede. Men vi har heldigvis klart å overraske noen også. Jeg er fornøyd med at vi har klart å holde det hemmelig (bortsett fra de som har «skjønt det») helt til nå. Spesielt med en mage som har begynt å vokse allerede! Jeg trodde jeg hadde vært flink å skjule/holde inn magen, men det var jeg visst ikke 😉
Vi var på tidlig ultralyd forrige mandag – da var jeg 12 uker på vei. Og vi brukte forrige uke på å si det til familien ❤

Reklamer

13 kommentarer om “1+1=4

  1. SofieGO sier:

    Så koselig! Gratulerer her også! 😀 Veldig kjekt å lese om på face i stad! Jeg hadde ikke skjønt noe, og jeg syns jeg bruker å være flink til å skjønne sånne ting. Blir nesten babysjuk her! Nesten :p

    • vigdiswiggen.com sier:

      Tusen takk 🙂 Faktisk Paul som ville ha en sånn avsløring på face, morsomt å gjøre noe ikke alle andre gjør (altså den andre versjonen av bolle i ovnen ;)). Hadde du sett meg hadde du nok tenkt ditt 🙂 Føler meg 5 mnd på vei allerede, oppblåst er bare fornavnet! Hihi. Tenk så godt det blir å kose baby igjen – hver dag! ❤ Det gleder jeg meg til altså. Håper Marielle blir en snill og god storesøster ❤

  2. Tilbaketråkk: Mitt 2013 | Vigdis Wiggen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s