… snart!

Tiden går for fort for meg. Noen flere som har ei feiljustert klokke? Kan umulig være 24 timer i døgnene mine lenger. Hvordan skal jeg rekke å jobbe, gjøre husarbeid (det som oftest havner sist på lista), kvalitetstid med Marielle, strikke, planlegge til det nye huset, trene OG sove nok i løpet av disse få timene? Heldigvis har trøttheten gått over litt etter at jeg passerte uke 11-12, så jeg har litt energi til å gjøre noe etter Marielle har lagt seg. Det var et par måneder jeg bare sov: Marielle la seg kl 19 – jeg sovner på sofaen, blir vekt av kjæresten, går og legger meg i senga og sover til neste morgen. Og attpåtil følte jeg at jeg -uten problemer- kunne ha sovnet stående bak disken på jobb. Heldigvis er det litt bedre nå 🙂

collageuteinne

 

Her er noen bilder fra oktober. Det er bare en uke siden vi var og plaska i sølepytten, og nå har det begynt å nærme seg vinter her. Natt til søndag var det målt -17,6 grader på Røros, brr! Men det ble heldigvis bedre utover dagen, og det siste bildet er da vi var ute og gikk en tur i går 🙂
Dessuten, det er nå under 2 uker til vi får nøkkelen til huset vårt! Det blir så spennende, og jeg gleder meg masse! Blir noe helt annet å skulle se huset tomt for møbler – kanskje det blir enklere å se hvordan vi vil ha det, og hvilke farger vi vil ha. Paul får med seg noen snekkere og kamerater og går løs på kjøkkenet, mens jeg skal male (med Jotun Sens selvfølgelig) og begynne å flytte inn litt, rom for rom. Alt dette må vi jo egentlig gjøre på fridager og etter Marielles leggetid såfremt vi har barnevakt. Så vi får se hvor fort det går 🙂

Reklamer

6 kommentarer om “… snart!

 1. Fru Thoresen sier:

  Så godt trøttheten er i ferd med å gi seg, jeg har også vært stuptrøtt den første tida i graviditetene mine og det er pyton 😛
  Spennende med nytt hus, gleder meg til å lese mer og se bilder 🙂

 2. Marita Jakobsen sier:

  Huff, husker den utmattede trøttheten! Tenker det er noe annet når man har et lite barn som krever sitt, for å si det sånn 🙂
  Huff, det var kaldt! Hjelpes… Lykke til med husovertakelse 🙂

  • vigdiswiggen.com sier:

   Er ikke bare bare å legge seg ned midt i dagen for en liten blund nei 🙂 Men det går seg vel til. Eller, det er kanskje det det ikke gjør. Hehe 🙂
   Tusen takk, vi gleder oss 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s