En regnfull onsdag. Men det gjør ikke noe.

Noen ganger får jeg en sånn herlig følelse av lykke. En sånn ubeskrivelig lykke over ting man ikke kan ta på. En lykke over følelser. Mest den følelsen av at jeg er så heldig. Tenk hvor godt vi har det. Vi som bor i Norge, vi som har mat på bordet hver dag. Vi som har tak over hodet. Vi som kan si og mene hva vi vil. Tenk på alle godene vi har fått, bare fordi vi er så heldige å ha blitt født akkurat her…

I dag er jeg lykkelig over følelsen av å være mammaen til Marielle. Og kjæresten til Paul.

Må også slenge inn en materialistisk lykkefølelse i dag. Vi har nå skrevet under papirene på huslånet. Om 8 dager har vi nøkkelen til vårt nye hjem. Vårt hjem! Det er en liten lykkefølelse det også. Ganske stor faktisk. Jeg ser for meg en del jobbing og litt for mye barnevakt i de to månedene som kommer. Men jeg vet at det vil bli verdt det til slutt. Om 3 måneder er vi mest sannsynlig helt ferdig og har bodd oss inn i det nye hjemmet vårt. Åh, som jeg gleder meg!

f4d84a87d875b6447ceec83fbd53812e

 

Har du noen dager der du bare føler deg heldig og lykkelig? Er det noe spesielt som gjør at følelsen kommer, eller har du den hele tiden kanskje? 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s