Monday Blues

Oj, to uker går fort! Men her er det ikke stort som har skjedd – frem til i helgen. Vi overtok endelig huset vårt på fredag, så nå bruker minst en av oss tiden «til overs» der. Denne uken jobber Paul kveld, så han blir nok der hver formiddag, og jeg er litt låst fast her hjemme på kveldstid. Men har spurt lillebror om barnevakt en dag, om han selv har lyst – så får jeg kommet meg i vei og male litt. Vi begynte allerede i helgen, så en god del er maskert og klart for maling, og kjøkkenprosessen er godt i gang. I går kveld ble allerede en av veggene som skal rives revet. Har planer om å komme med noen bilder og planer i tiden som kommer. Får prøve å bruke kveldene på planlegging mens kjæresten er handy.

I helgen var vi også sosiale. Høres ut som det er sjelden det skjer, og at vi er på noe sammen skjer faktisk det. Dobbel overraskelsesbursdag for to flotte jenter ble svært vellykket. Jeg var kaputt etter arbeidslørdag og dro hjem i fornuftig tid. Siden Marielle var på hyttetur med bestemor og tante M var vi i huset mesteparten av søndagen også.

DSC_0007

Det er egentlig mye jeg kunne blogget om nå, men får da det litt om litt. Skal prøve å komme med en oppdatering på Marielle snart også. Det er vel mest språkmessig det skjer ting der nå. Og så kommer det en gravid-oppdatering om litt, siden jeg har vært både hos lege og jordmor allerede. Og jeg er faktisk 16 (!) uker i dag 🙂 Skal love dere tiden går fortere denne gangen enn forrige! Legger ved dagens instagram-bilde (følg meg på vigdiswiggen), som også er mitt første magebilde.

IMG_4536

Reklamer

En kommentar om “Monday Blues

  1. SofieGO sier:

    Å se på den fine lille magen som begynner å komme frem igjen 🙂 Kjempekjekt å lese om hvordan dere har det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s