Alle hjerter…

…gråter.

I går ved lunsjtider leste jeg nyheten mens jeg sjekka facebook. Lille Ylva hadde reist videre, bort fra kreften, med englevinger på.
Sammen med over 80.000 andre har jeg fulgt pappaen hennes på facebook de siste månedene (noen har fulgt i flere år). Og det har vært vakre ord om datteren og om det som ventet dem hver gang. Noen kommenterer at det er vakre ord om døden, og det er jeg enig i.
Man setter virkelig pris på de små tingene, når man vet hva som er alternativet for noen. Det kunne vært deg. Det kunne vært meg. Gleder meg til å stå  opp med Marielle hver morgen. Gleder meg til å få legge henne hver kveld. Snakke sammen. Leke sammen. Se nye ting sammen. Være for alltid sammen ❤

Ta vare på de gode stundene!

Reklamer

2 kommentarer om “Alle hjerter…

  1. SofieGO sier:

    Uff, dette var så trist.. Satt jo liksom å venta på det, men når jeg leste nyheten på facebook ble det likevel veldig overraskende og trist. Lille, fine Ylva. Jeg kjenner jeg er så glad for min lille skatt og føler for å klemme litt ekstra på henne for tida, selv om hun ikke alltid er enig i at jeg skal det 😉 «Jaaadaaaa mamma, men nå leker jeg..» hadde hun nok sagt om hun kunne 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s