Planlegging av barnerom

Det fokuset mitt har vært på hittil er jo selvfølgelig å lage barnerom! Marielle skal endelig få sitt eget rom, ikke et som samtidig er gjesterom og kontor! Og jeg har tenkt og tenkt, og googla og sett på alle mulige nettsider, blogger, pinterest osv. Men egentlig har jeg hatt det klart ganske lenge.
Og ikke nok med det, jeg skal jo faktisk få lage TO barnerom nå. Barnerom nr 2 blir litt pusling jeg kan holde på med etter jul, etter vi har fått flytta inn – og etter vi vet hva som kommer. Det er ikke noe hast i det hele tatt siden den nye babyen kommer til å dele rom med oss de første månedene.

Marielle sitt rom blir kort oppsummert som bildet under. Rosa og ugler blir i fokus. Marielle har ikke helt vokst fra polkadottene sine altså, men bare «helt plutselig» så ble hun en liten uglebaby. Men du skal ikke se bort i fra at det blir noen prikker innpå der likevel 😉

jenterom
Veggene blir malt i en lys fin rosafarge, Lille Prinsesse, mens listene blir i Tryllestøv (begge fargene er lysere enn hva bildet viser). Det er også et skap på rommet hennes som mest sannsynlig også blir i Tryllestøv. Og så kommer det også litt rosamalte møbler inn på rommet etter hvert. Jeg har allerede kjøpt noen få ugle-ting som skal inn på jenterommet, gleder meg så til å begynne å ordne i stand inne der.

Jeg har foreløpig bare fått malt førstestrøket på tre av de fire veggene. Men onsdag har jeg fri, så da blir jeg ferdig med førstestrøket på veggene.
Morsomt med oppussing altså, skulle bare ønske jeg hadde mulighet til å være der like mye som Paul. Da hadde jeg jo vært ferdig med all maling nå. Men kanskje blir det fri på meg neste uke. DA blir jeg ferdig med maling hvertfall 🙂

Reklamer

3 kommentarer om “Planlegging av barnerom

  1. SofieGO sier:

    Å så gøy!! 😀 Barnerom er kjempegøy!Jeg kosa meg veldig når jeg ordna Agnes sitt. Elsker fargene du har valgt!

  2. Trine sier:

    åååh glede me t å sjå d ferdige resultatet 😀 kjempe fin farge du he valgt!:) Rommet t Audun går i Ugla d au, han har en mamma som e veldig gla i ugle;) hehe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s