Ordinær ultralyd

God morgen 🙂 I dag er jeg hjemme med Marielle, det er planleggingsdag i barnehagen. Men tenkte å oppdatere dere om gårsdagen 🙂 I går var det endelig tid for ordinær ultralyd. Denne gangen har jeg ikke gått og telt dager til denne dagen, plutselig så var den her likevel. Det får vel være et av pluss-sidene ved å gå gravid med nr 2: at man ikke har tid (iallefall ikke jeg) til å sitte å vente og telle dager til alt. Jeg vet hvilken uke jeg er i, men der stopper det. Og ikke har jeg lagra bak øret når jeg skal til lege og jordmor neste gang heller. Alarm på telefonen dagen før får holde 😛

Vi var veldig spente på dagens resultat, selvfølgelig på om alt sto bra til med lille – og: hvem er lille? Denne gangen var jeg ikke like sikker som forrige gang, siden uansett hva man tror så trenger det ikke stemme. Forrige gang var vi jo helt sikre på gutt… 🙂 (som viste seg å være helt feil).

IMG_4607

Men her er hun, lillesøstra. Virkelighetsfølelsen av å faktisk skulle bli mamma til enda ei jente kom brått på, svært gledelig. Trodde jo det ble gutt egentlig. Det andre barnerommet har til og med blitt kalt «gutterommet», men det blir det nok ikke nå nei! Hihi. Og det som også er så bra, er at vi faktisk ikke trenger å kjøpe en eneste ting før ankomsten. Vi har vogn, klær, vugge og seng. Bæreseler, bæresjal, bleiebøtte, stellebord. Det eneste jeg føler vi trenger er ullklær i de aller minste størrelsene. Det er enda vinter her på april…
Nei, dette blir spennende dere 🙂 Vi gleder oss masse! Jeg gleder meg til å kose meg med baby hjemme i nytt hus, gjerne sammen med noen av de andre jeg kjenner som skal ha baby på samme tid 🙂

Reklamer

9 kommentarer om “Ordinær ultralyd

 1. Lindi sier:

  Åh så spennende! 😀 Tenk så stas med en liten lillesøster! Gratulerer 🙂 Veldig kjekt at du har det aller meste fra før, gjør det mye enklere.

 2. Fru Thoresen sier:

  Gratulerer så masse med jenta 🙂
  Jeg har to gutter selv, født med en ukes mellomrom (+ 3 år seff) og det er skrekkelig praktisk når man har alt av utstyr fra før – og alt passer til samme tid 🙂
  Gleder meg til å følge med videre 🙂

 3. babyboble sier:

  Næææmen! Se på den herlige lille skapningen 🙂 Gratulerer så masse med den søte lillesøsteren ❤ Storesøster gleder seg nok massevis 🙂

 4. Sovebebibloggen sier:

  Gratulerer så mye med ei jente til! Så koselig:)
  Jeg tebker også på at det hadde vært veldig kjekt med jente neste gang også, for vi har jo så masse greier! Til og med masse klær i små størrelser som fortsatt har merkelappen på, som vi aldri rakk å bruke:)

 5. Tilbaketråkk: Mitt 2013 | Vigdis Wiggen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s