Statusrapport – halvveis

♥ Termin: 24. april 2014

♥ På vei: 20 uker, 1 dag

♥ Igjen til termin: 20 uker, 1 dag

♥ Kjønn: Ifølge ultralyden i uke 18 var det ei lita jente!

♥ Navn: Ganske bestemt i hodet mitt ja. Har lyst til å rope det ut til alle. Og til noen har jeg vel gitt et lite hint også. Men må nok vente til vi får se om hun passer navnet sitt 🙂

♥ Aktivitet innenfra: Ja, kjenner gode bevegelser, mest på kveldstid når jeg setter meg ned og kjenner etter 🙂 Har kjent siden uke 17.

♥ Utålmodig: Nei 🙂

♥ Vektøkning: 2 kg i pluss

♥ Barnerom ferdig:  Nei, men det blir vel i løpet av våren/sommeren

♥ Innkjøp til babyen: Hittil har vi ikke kjøpt så mye som en body til babyen. Ganske enkelt fordi vi har alt fra før. Så tar det ganske med ro denne gangen

♥ Strekkmerker: Ingen nye foreløpig. Bank i bordet

♥ Hoven? Nei

♥ Plager: Jeg har lest meg til at jeg har bekkenlåsning, og har hatt det siden uke 11. Både jordmor og lege mener det (fortsatt) er alt for tidlig å ha slike smerter – så jeg har vel egentlig bare en stikkende, smerte i halebeinet… Ikke så ille at jeg ikke kan jobbe, men til tider er det sykt vondt, i dagesvis! Og det er som værst etter 8 timer på jobb. Bruker stort sett kveldene i vannrett på sofaen, så da klarer jeg meg til neste dag. Kjedelig at det er slik, men må man så må man…

♥ Matkick: Ikke noe enda, som sist 🙂

♥ Om fødselen: Gleder meg 🙂 Og gruer meg litt da, siden jeg vet hva som skjer denne gangen

♥ Tungt? Nei

♥ Aktivitet: Njæsh.. Jeg begynte veldig bra synes jeg, men siden vi tok over huset så har jeg ikke «hatt tid». Arbeid i huset prioriteres når jeg har mulighet

♥ Søvn: Sover stort sett godt 🙂

♥ Humør:  Litt hormonell innimellom tror jeg, men stort sett bra

♥ Sykehusbagen: Den tar vi når jeg går ut i permisjon i uke 37 antar jeg 🙂

♥ Neste kontroll: Jordmor en eller annen gang i desember

DSC_0213

Reklamer

7 kommentarer om “Statusrapport – halvveis

 1. SofieGO sier:

  Så fin en babykul! 🙂 Veldig morsomt å lese, og nå ble jeg jo supernysgjerrig på hvilket navn dere har funnet!

  • vigdiswiggen.com sier:

   Må prøve å holde meg litt til! Er så redd hun ikke skal passe til navnet, og at vi da ender opp med et annet et. Hvordan var dette med dere? Dere hadde vel offentliggjort navnet før hun kom, var det absolutt en Agnes? 🙂

   • SofieGO sier:

    Hos oss var det Agnes med en gang vi visste det var ei jente. Hun var en Agnes hele tiden, og da var det jo det hun var når hun kom ut også. Altså, hun VAR jo det, så da kunne vi jo ikke endre. Hehe 🙂

 2. Tilbaketråkk: Mitt 2013 | Vigdis Wiggen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s