Påfyll i skapet til lillemor

Nå er det en stund siden Marielle har fått nye klær, men det er fordi hun har nok. Vi har masse klær i str 80 som hun bruker nå, men vi mangler ull. Så lang og kald vinteren er her så holder det ikke med 6-7 ullbodyer. Alle kan fort bli skitne etter 2-3 dager, så de må vaskes mye. Grunnen til at jeg har ventet helt til nå med å kjøpe mer er pga lille i magen. Hadde det vært en gutt hadde jeg handlet nøytrale ullklær som da skulle arves, men siden det er ei jente så er de bare å fortsette på rosa-bølgen, hihi! 🙂

Denne gangen endte jeg opp med å hadle på nett, smartkids.no og cubus.no. Fant rabattkode på smartkids (kupongkoder.com – anbefales å sjekke ut før hver gang du skal handle på nett), og cubus hadde 40% på alt i nettbutikken, så da ble det ikke så dyrt.

På smartkids handlet jeg Joha som jeg er veldig fornøyd med fra før, pluss at jeg ville prøve Hust&Claire som jeg har mange er fornøyd med. Pakkene kom i posten i går, så siden vi starter dagen med 25 minusgrader i dag så tenkte jeg det var perfekt å prøve de i dag. Veldig fornøyd med de altså, perfekt tykkelse, bittelitt tynnere enn den Joha-ulla vi kjøpte. Passer ypperlig her på fjellet. Så kommer absolutt til å handle mer av samme merke.

Alt i alt kom det 3 bodyer og ei bukse fra Cubus, og 5 bodyer og to bukser fra Smartkids.

DSC_0220

Reklamer

4 kommentarer om “Påfyll i skapet til lillemor

  1. SofieGO sier:

    Å så mye fint! Hust&Claire sine er kjempefine! Har ikke prøvd dem, men lillemor ønsker seg ull til jul, så kanskje vi får en slik? Har kikka på Sparkjop.no jeg, tenkte å bestille derfra, har god erfaring med ull fra Safa og Tom&Trine, og det er rimelig 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s