Tegninger av kjøkkenet

Jeg satt og pusla noen kvelder med IKEAs kjøkkenplanlegger som de har på nettsiden sin. Ble jo sånn passe fornøyd selv, men jeg visste at vi måtte ha hjelp til å se over løsningene vi hadde valgt, samt om det var noe mer vi måtte huske på. Jeg er så glad for hjelpen vi fikk på IKEA! Det tok litt tid, da hun damen plutselig skulle hjelpe noen andre i tillegg, og jeg til slutt måtte spørre en annen om han kunne hjelpe oss å ferdigstille det. Og på et par klikk (ja, nesten) så fikk han satt inn hvitevarene samt ordnet med dekkelister og alt som trengtes. Var visst noe jeg hadde glemt ja 😉

tegning1

Vi har valgt å ha kun skuffer i benkeskapene, og at samtlige er like, uansett om det skjuler seg en oppvaskmaskin bak eller ikke 🙂 Synes det gjør noe med helheten, og at det ser mye ryddigere ut.
I det venstre kjøkkenhjørnet er muren (pipa), og bak den veggen ventilatoren er så er stua. Spisestuedelen vil da bli ved kjøkkenhalvøya. I høyre kjøkkenhjørne er kjølerommet vi skal ha, og den hvite delen helt til høyre for benkeskapene er det som en gang var et unødvendig rom over trappa. Det halverte vi slik at det er bare å legge benkeplate over, dvs mer benkeplass, hurra! Er veldig spent på det ferdige resultatet, og tror ikke det er mange uker før jeg får se det. Paul har allerede begynt å montere i dag. Fant ut at vi dessverre manglet et skap da, så det får vi kjøre oss en tur og få i, eller få noen andre til  å ta med. Er nok nok å skru på i mellomtiden tenker jeg 😉
Vi endte forresten opp med BODBYN GRÅ på frontene, og jeg eeelsker det!

tegning2

Reklamer

En kommentar om “Tegninger av kjøkkenet

  1. Tilbaketråkk: Mitt 2013 | Vigdis Wiggen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s