Da tar jeg juleferie

Jeg har fått fri hele romjula, så bortsett fra lille julaften så har jeg nå fri helt til 2. januar! Gleder meg masse til å nyte noen rolige dager sammen med venner og familie. Med god mat, avslapping, en juletrefest eller to. Og i år er det håp for å holde på leggerutinene håper jeg 😉 (Les om fjorårets jul på gamlebloggen her og her). Kanskje er det håp for noen dager i huset også, men jeg prioriterer aller først Marielle.
Tror jeg tar juleferie fra bloggverdenen også. Så jeg får sikkert ei solid leseliste å ta igjen på nyåret. Men du kan alltid følge meg på instagram under «vigdiswiggen».
Ønsker dere alle en fantastisk flott jul, og koselige romjulsdager. Kos deg med de du er glad i 🙂

godjul

Reklamer
Publisert i: Jul | Stikkord:

3 kommentarer om “Da tar jeg juleferie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s