De siste late dagene

Julen nærmer seg nå dessverre slutten, og vi er straks klar for starten på et nytt år. Tenk så fort dette året har gått! Tror jeg må mimre litt tilbake når vi har fått starta på januar 🙂
Juleferien vår startet ikke akkurat som planlagt, da Marielle fikk farangen (omgangssyken) og kasta opp sent lille julaften. Stakkars gullet skjønte ikke hva som skjedde, det var ekkelt å se på uten å kunne hjelpe. Hun kasta opp sent på julaften også, men så ble det endelig bedre. Men det var ikke morsomt å ha ei uten noe som helst matlyst som bare ville ha mammaen sin og ingen andre. Men man har ikke så mye valg, man må bare ta det som det kommer, så det ble en del mammakos disse dagene. Men det var godt å få henne «tilbake» og å se at maten frista igjen!

IMG_4844
I morgen, mandag, er det latmannsdag igjen og vi har ingen planer bortsett fra å få møtt Jorun, mens kjæresten drar til IKEA for siste handletur før innflytting. Nå er det snakk om UKER!!! Wiii!
Nyttårsaften drar vi også i år til elektrikerfamilien for å feire. Og plutselig er det torsdag og jeg skal på jobb igjen etter legebesøk. Lurer litt på hva jeg skal gjøre med dette bekkenet mitt, det blir visst ikke bedre med tiden. Men skal en tur til fysioterapeut på nyåret i håp om å få litt hjelp der. Men det får gå som det går 🙂

Håper dere alle koser dere masse ❤

 

Reklamer

En kommentar om “De siste late dagene

  1. Lindi sier:

    Huff så kjedelig med sykdom i jula. Lilly var heller ikke helt i form på julaften. Forkjøla og litt utilpass. Vi mistenkte også øyekatarr på ettermiddagen på julaften, fordi hun hadde så mye smuss i øynene som kom hele tiden, og var rød. Men dagen etter så ble det bedre så tror ikke det var noe katarr heldigvis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s