Julen 2013

Hei!
Og GODT NYTT ÅR til dere alle! Det nye året raser i vei i superfart, på samme måte som jeg synes hele 2013 ble over i et knips. Det er rart å se tilbake på bilder fra jula i fjor og hele dette året. Hvor fort tida har gått! Kommer plutselig tilbake med en liten årskavalkade også 😉

Marielle var i barnehagen til og med lille julaften siden vi jobba. Og det spørs om hun tok med seg noen ekstra basselusker hjem, for like før midnatt kastet hun opp i hele senga si stakkar. Så glad vi begge var oppe enda, for det er ikke bare bare å skulle skifte på senga og få vaska ungen samtidig. Jeg og M satt og kosa i sofaen mens pappaen var en helt og tok værste jobben (senga). Merka godt at hun ikke var helt i formen. Hun kasta opp enda en gang før vi alle fant senga en time senere.

Julaften var heller ikke på topp! Ikke helt som «planlagt» med ei slapp frøken uten noe som helst matlyst. Men man kan jo aldri planlegge å være syk eller ei, så da må man ta det som det kommer. Og det endte med at julemiddagen ble erstattet med is for den minste.

DSC_0242
Mens vi andre satt og spiste middag (vi feira forresten hos min far), måtte vi åpne den første pakken til Marielle. Vi visste hva hun fikk av pappaen min og Gunn, så vi valgte den: dukkevogn. Og det betød at jeg rakk å spise et par ekstra pinner med pinnekjøtt – min favoritt julemat! Mmm!
Julegavene var virkelig en suksess dette året. M var superfornøyd med alt hun fikk, «ooooj» var kommentaren på alle pakkene. Dog klærne havnet i gulvet like etterpå 🙂 Hun fikk så utrolig mye fint, så takknemlig for alle pakkene  både til henne og oss! Marielle kasta opp sent julaften også, men så gikk det heldigvis over. Godt å få tilbake jente med matlyst og energi skal jeg si deg!

DSC_0250
Julen betyr familie og mat. Og vi har spist mange gode, hyggelige måltider med familien vår. Både frokost, lunsj og middag. Og det er noe av det beste! Jeg gleder meg masse til å invitere alle hjem til oss den kommende jula. Da har vi mer plass og større kjøkken å kokkelere på.
Synes det er så stas å se Marielle og Dennis (søskenbarnet) sammen. Dennis er så flink til å snakke, og de lekte seg virkelig godt sammen da vi var hos pappa på middag i romjula.

DSC_0273

Nyttårsaften feira vi som nevnt tidligere hos elektrikerfamilien. Det er fjerde året på rad vi feirer sammen nå, og neste år er det endelig vår tur til å invitere dem. Første gangen var det bare vi fire voksne. Så kom Andrine og ble med på feiringa. Og nå har vi hatt to år med to søte jenter. Og nyttårsaften 2014 blir vi plutselig to til! Vi dobler antallet på 5 år, morsomt 🙂

DSC_0327

Etter en tidlig og trøtt morgen 1. nyttårsdag dro vi på middag til min bror og familien etter farvel med elektrikerfamilien for denne gang. M synes det var morsomt å leke seg, men det virker som at hun har sluttet å dele lekene. Og enn hvis Dennis har en ting som hun har lekt med tidligere – det går jo ikke! Så litt sutring blir det når det er sånn, men prøver å distrahere henne med noe annet. Lille store Aksel er også en sosial fyr. Han er 11 mnd mindre enn Marielle, og er supersosial. Det er nok fordi han er lillebror og har Dennis rundt seg hele tiden. Så stas å få hilsa litt på tantegulla sine også ❤

DSC_0365
Kort oppsummert så var denne jula flott, enda M var syk. Litt slitsomt vettu det er med en liten mammadalt, og det ble kanskje en del styr med mat her og mat der. Men det er fort over, og jeg sitter igjen med gode minner likevel 🙂
Tror M er plaget med tenner i tillegg. Det kom en ny jeksel i romjula, og nå er det enda en jeksel og to hjørnetenner på tur.

Håper dere alle hadde ei fin jule og nyttårsfeiring. Håper på å fylle opp minnebanken med gode minner for 2014 også!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s