En «snartur» til byen

Når skal jeg egentlig lære meg at det ikke er mulig med en snartur til Trondheim?
Fredag leverte vi Marielle i barnehagen og dro til Trondheim før klokka var slaget 9. Det var ikke så mye vi skulle, så vi burde rekke hjem i god tid for å hente henne før barnehagen stengte.
Første stopp var Skeidar. Der skulle vi hente spisebordet og to stoler de ikke hadde på lager da Paul var og kjøpte det like etter nyttår. Og så bestemte vi oss for å se litt på stuebord, da vi ikke vil ha med oss det svarte vi allerede har til nyhuset. Og de hadde jo stuebord i samme serie som spisestuen – så det passet perfekt. Kaching!

Neste stopp var IKEA. Her var det også bare småtteri vi skulle ha, så det burde jo gå fort. Nå tenker du sikkert at det var jeg som brukte litt lenger tid enn nødvendig her? Men for å være helt ærlig så var det faktisk ikke meg denne gangen. Jeg var stressa for å rekke barnehagen, og tok en lettere kappgang (så godt det lar seg gjøre med plagsomt bekken) mellom avdelingene og det jeg visste vi måtte få med oss hjem. Mens Paul – han tok seg goood tid. Måtte se litt her, og måtte se litt der. Denne gangen var det jeg som måtte leie han gjennom IKEA. Og ja – selvfølgelig kommer han til å få høre dette i evig tid. Haha! Ble jo selvfølgelig med litt annet enn det vi skulle her også, det kan man vel ikke unngå? Kaching!

Siste stopp var City Syd, jeg måtte (i den grad vi damer ha klær) ha en ny gravidbukse. Med én fungerende gravidbukse etter forrige svangerskap så sier det seg selv. Jeg bruker en del thights og strømpebukser hjemme, men på jobb føler jeg at jeg må ha bukse til uniformen min. Så da ble det med ei bukse og en genser hjem til meg. Mens jeg ventet (igjen) på Paul som var på Coop Obs Bygg og fikk viljen sin med ny vedovn, var jeg innom Falkanger Sko (Eurosko) og kjøpte nye vintersko til Marielle. Hun har til nå hatt str 21 i sine Viking-sko, men vi merker at de har blitt trangere og det blir værre å få nedi en fot med strømpebukse og sokk på – så da er det bare å hoppe en størrelse opp. Så da de hadde Viking Goretex til 399,- (ordinær 749,-) så var det ikke noe å lure på. Kaching!

vikingtoastySå hvis du lurer, vi rakk dessverre ikke barnehagen, men jeg ringte pappaen min i god tid – så de hentet henne. De har kjøpt seg en egen bilstol, perfekt for sånne anledninger synes jeg 🙂

Reklamer

En kommentar om “En «snartur» til byen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s