Status oppussing

Det var vel i månedsskiftet november/desember jeg skrev at vi var halvveis i oppussinga av nyhuset. Vel, hadde det stemt så hadde vi vel vært ferdig innflytta nå. Men det er vi altså ikke. Vi visste jo egentlig at det ikke gikk å bli ferdige til jul, men det er lov å håpe, og kanskje har vi vært flinke siden vi har hatt det «presset» på oss? Kjæresten har iallefall vært superflink, men han var nok mer sliten enn antatt da han etter en dag fri ble syk. Så i jula sto det stått ganske rolig, og vi slappa av og kosa oss heller.
Nå er vi altså i gang igjen. Både vårt og M sitt soverom er rundvaska og flyttingen har begynt. Vi mangler fortsatt noe småtteri. Justering av kjøkkenfronter, pusse, sparkle o gmale vinduskarmer, maling av lister i gangen og stua, bytte blandebatteri på vaskerommet,  og noe elektrikerarbeid for å nevne noe. Det meste er småtteri som er gjort på kort tid (tror man iallefall før man begynner). Men da kjæresten skrev ei liste til meg så ble det plutselig mange småting, og det tar jo litt tid…

Hadde jeg kunnet hadde jeg brukt tiden i huset, men det er mest arbeid for Paul der, og dessuten føler jeg det er begrensa hva jeg får til og kan. Så bortsett fra å ligge langflat så har jeg nå begynt å pakke litt og kjører litt og litt til huset. Fint med alt som er unnagjort 🙂

Denne uken har vi fått varmepumpa opp igjen på veggen og den er i gang. Neste uke kommer elektrikeren, og vi (Paul) er forhåpentligvis ferdig med pussinga, sånn at det er bare å starte vaskinga. Jeg har begynt å montere møbler, og det tar mye lenger tid enn man tror. Man tenker ikke at det skal ta så lang tid å montere ei spisestue og noen stoler. Men jeg brukte, med hjelp av mamma og lillesøstra en hel dag på 10 stoler.

Soverommet vårt og Marielle sitt er ferdigvaska med litt møbler på. Sånn så de ut i begynnelsen av januar:

DSC_0388

DSC_0391

masterbedroom1

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s