Favorittdagen

Endelig er det fredag igjen. Normalt sett er denne dagen yndlingsdagen min – spesielt hvis jeg har frihelg og kan kose meg med mine. Nå er det lenge siden jeg og M har hatt frihelg sammen med Paul, men jeg ser lyset i tunnelen nå. Og det føles  bra!
Denne helgen har jeg jobbhelg, men siden jeg jobber bare 50 % så starter jeg ikke før kl 12 i morgen, godt det og. Da kommer Marielles bestemor og henter henne og passer henne til jeg er ferdig. Søndag blir kosedag ❤

Ønsker dere alle en fantastisk helg, kos dere masse!

e6c741300d487faf7e23fd8271e43382

Reklamer

En kommentar om “Favorittdagen

  1. Diaperdiva sier:

    Ønsker deg, M og P en fantastisk god helg også!! Vi har bursdag her i morgen (Jack som aldri blir ferdig med å feire!) Så jeg ser også frem til søndag og bare kos! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s