Inspirasjon vaskerom

Dere har enda ikke fått sett kjelleren på huset vårt, men der befinner det seg blant annet et vaskerom! Det kommer til å bli mitt rom, så der har jeg planer om å ordne det slik som jeg vil det. Men kanskje spørre kjæresten om meningen hans først da – i tilfelle han har noen gode råd. Det hender seg 😉 Men, for de som ikke visste det, så er turkis en av de fineste fargene jeg vet om. Og siden det ikke blir et eneste hint av turkis noen andre plasser i huset, så vurderer jeg å male minst en vegg på vaskerommet turkis.

colorpalette_pinterest

Jeg fant denne fine fargepaletten på Pinterest, og jeg tenker å ha en slags «palett» på vaskerommet også. La fargene gå igjen i alt. Det er mange tanker nå før jeg får tatt rommet i bruk, og kanskje er det ingen som kommer til å realiseres heller, men man kan jo drømme litt 🙂
Jeg ønsker også å ha noe på veggen. Veggord eller bilder som har med klesvask å gjøre, som disse under her f.eks.

sofreshandsoclean
63d0d742e32593c053da4220f494fa14
Og siden det ikke er alle i min husholdning (nevner ikke navn) som er like flinke til å pare sokkene sine, så tror jeg absolutt jeg må ha en oversiktlig måte å finne igjen til de savnede sokkene etterhvert som de blir vasket. Da kan jeg jo lage meg en slik en som bildet under:

lostsocks
Og litt motivasjon blant sure og single sokker:

supermom

Grunnen til at dere ikke har fått sett før-bildene av kjelleren enda er at det ikke har vært strøm der på snart tre måneder. Men tror det ble i orden i dag, så da kommer det snart bilder av de rommene også. Herlig med stor kjeller – mange rom og mange muligheter!

Alle bildene i dette innlegget er funnet på Pinterest.

Reklamer

4 kommentarer om “Inspirasjon vaskerom

  1. interiorgirl1 sier:

    spennende 🙂 herlige farger på det palettet! vi har jo et helt hus som skal pusses opp nå,må nok lage meg noen paletter med farger osv jeg også. planlegging er viktig 🙂 flotte veggord!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s