Typografi i interiøret

Ordtak. Bokstaver. Forskjellige fonter. Visdomsord. Farger. Kunst. Åh, det er  jeg skulle gått de to første årene på videregående! Jeg gikk Medier og Kommunikasjon, men så bestemte jeg meg for at jeg ikke likte det likevel. Eller, at jeg ikke ville jobbe innen den bransjen. Hvorfor? Kanskje fordi man må være så kreativ hele tiden, og ha god fantasi, gode idéer. Og jeg synes ikke jeg har noe av det. Men, det henger fortsatt igjen en liten bit av det jeg lærte. Jeg elsker bokstaver. Jeg kunne tenkt meg å ha en fargerik vegg med forskjellige ordtak, bokstaver, skrifttyper og kruseduller.

typo
Alle bildene er hentet fra Pinterest. Jeg elsker Pinterest, og du kan gjerne gå inn på profilen min der og se hva mer jeg liker 🙂

Reklamer

2 kommentarer om “Typografi i interiøret

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s