Nå er tiden kommet…

Jeg holdt egentlig på å skrive et innlegg om det å ha bedre tid. Kanskje har dere merket at det har kommet flere blogginnlegg i det siste? Når jeg jobber bare 50 % og Paul er i huset hele døgnet, så blir det plutselig litt tid til overs her. Joda, jeg pakker kasser jeg, men med denne ryggen så skal det ikke så mye til før jeg er helt kaputt… = sofasliting og blogglesing/skriving osv.
Marielle har også forandret seg, til det positive, etter at jeg hadde mer tid. Det betyr jo også roligere morgener, mindre stress, og kortere dager i barnehagen. Midt i blinken for både mor og datter 🙂 Dette har virkelig åpnet øynene mine for hvor stressende en vanlig hverdag er for en ettåring. Skummelt.

DSC_0438

Men tilbake til overskriften. Det er nemlig nå det skjer. I følge kjæresten som har «drylt» på i tre måneder nå – så kjører vi «full drylings» i helga. Marielle skal til barnevakt både på dagen i morgen og på søndag. Jeg skal pakke pakke pakke. Paul skal male og gjør ferdig noe småtteri. Våre mødre skal vaske. Og på søndag – Dagen med stor D. Da har vi planer om å flytte inn på ordentlig! Planen er å sove i nyhuset natt til mandag. Herlighet. Jeg har ikke ord. Jeg gleder meg så! Men når jeg sitter her og ser meg rundt, så er det masse pakking som gjenstår.

DSC_0436

Nå i kveld skal jeg tenne opp og vaske nye sengeklær som må være tørre til søndag 😉 Og så skal jeg pakke det jeg orker i kveld. Og så er det bare og «dryle» på hele helgen.
Så for å si det sånn, den gode tiden jeg har hatt til nå – det kan hende det er en stund til jeg er tilbake der. En flytteprosess er langvarig har jeg erfart ut fra tidligere flyttinger. Og noen ganger har enkelte stått u-utpakket til neste flytting… Sånn er planen (selvfølgelig) ikke denne gangen. Så får vi se hvor lang tid det tar 🙂 Holder dere oppdatert litt her og litt på instagram (vigdiswiggen).

Goooood Helg til dere alle 🙂

Bildene er fra i dag, da jeg lagde hjemmelaget pizza før jeg hentet M i barnehagen, så kjørte vi til Glåmos for å spise den første familiemiddagen i huset. Som dere ser så gjenstår litt enda, bl.a. rydding. 

Reklamer

2 kommentarer om “Nå er tiden kommet…

  1. interiorgirl1 sier:

    ojoj,dette blir spennende 🙂 ting tar tid,det vet jeg alt om! godt å høre at dere nyter dagene mer nå som du jobber bare 50%. det samme er det hos oss også,jeg er sykemeldt for tiden og da nyter vi frokosten hjemme før barnehagen. godt å ta seg tid til litt kos og latter på morningen istedetfor sure unger og stressa foreldre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s