Morsdag <3

Herlig søndag! I går kveld drøyde vi legginga til Marielle litt, i håp om at hun skulle sove lenger i dag, og det virka! Så jeg sto ikke opp før ti over ni faktisk, akkurat passe uthvilt. Jeg lagde havregrøt til frokost, mens kjæresten lagde vafler, og så fikk jeg en bukett med tulipaner av gulla mine 🙂 Kunne ikke fått en bedre start på dagen!

DSC_0455

 

DSC_0456Etter frokosten rydda vi litt i pappkasserotet mens Marielle kosa seg på rommet sitt. Hun storkoser seg virkelig! Da klokka viste sovetid for liten, så gikk vi oss en runde ned om «sentrummen» her på Glåmos. Vi bor i boligfeltet over sentrum, så det er ikke lange runden det er snakk om. Men hun sovna godt og sov en times tid. 

I mens fikk vi rydda og shina på kjøkkenet, så nå har jeg faktisk etter-bildene klare for kjøkken og spisestue! De kommer i løpet av neste uke en gang 🙂 Siden det var morsdag så lagde kjæresten yndlingsmaten min også, nemlig finnbiff. Nomnom!

DSC_0467Vi har også vært en snartur på gamle trakter, og feiret bursdagen til svigerfars kjæreste. Da ble det godkake, og ungen spiste nok til at jeg fikk henne sent i seng i dag og. Håper på å sove lengre enn til 6 i morgen da 🙂

Håper alle mødrene har hatt en fin dag, og fått litt velfortjent positiv oppmerksomhet i dag!

 

Reklamer

En kommentar om “Morsdag <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s