Før-bilder av huset vårt: kjelleren

Kjelleren vår er litt sånn typisk kjeller. Ikke er den spesielt pen, og heller ikke mye lys. Men den har god plass, og flere praktiske rom.

Gang/Trapperom
Disse bildene er tatt et par dager etter at elektrikerne var ferdige, så rotet er etter dem 🙂 Men det er ganske god plass her, og vi har tenkt mange tanker om hva vi skal bruke det til, kontor»hjørne» er et av alternativene. Kjelleren står ikke høyt opp på prioriteringslista, så ingenting er klart her enda. Bortsett fra at jeg har veldig lyst til å fjerne alle spor av trehvite vegger. Og de fargerike dørene også…
Matboden er inn døren til høyre, og gjesterommet på venstre side. I enden av gangen er snekkerboden som igjen leder til to andre rom – vaskerommet og «bomberommet».

DSC_0422
DSC_0424

Matbod
For en lykke å ha dette lille lageret! Her kan man hamstre tilbudsvarer og ha på lur til verdens undergang om man vil (sett Doomsday Preppers noen?). Paul har flyttet den reolen til høyre på motsatt vegg, og så har vi kjøpt et fryseskap som står sammen med den lille fryseren vår der nå. Så bortsett fra de to fryserne så er det ikke noen forandring her. Enda.

DSC_0029

Gjesterom/Kontor
Et stort rom som kan brukes til masse. Dette blir gjesterom og mulig kontor til å begynne med. Her har jeg også lyst til å få det lysere, og vi har snakket om at vi skal få gravd ut og satt inn ett større vindu så det etterhvert blir godkjent som soverom (i tilfelle det kommer enda flere barn).

DSC_0405

Snekkerverksted
Dette må vel være en drøm for et handy mannfolk?

DSC_0417

Vaskerom
MY ROOM! Endelig et eget vaskerom! Som dere kanskje så i mitt inspirasjonsinnlegg for dette rommet, så skal det altså bli andre farger her 😉 Bortsett fra det så blir det vel ikke store greiene, men med et fargebytte så blir det jo noe helt annet!

DSC_0033
DSC_0034

Uinnredet rom
Også kalt bomberommet. Dette rommet har vært sånn siden det ble bygd på slutten av 70-tallet, sprekken i muren er fra året etter. Her har vi ingen planer på kort sikt. Men noe må vi vel gjøre, om noen år. Vi har lekt med tanken på treningsrom, soverom, tv-stue +++. Midlertidig så blir det vel et lagringsrom, og det er alltid kjekt å ha.

DSC_0420
DSC_0421

Reklamer

4 kommentarer om “Før-bilder av huset vårt: kjelleren

  1. SofieGO sier:

    Å, jeg ser SÅ mange muligheter!:D Trehvitt er ikke min favoritt heller, men panel er jo veldig pent når det er malt 🙂 Og dørene krever jo heller ikke mye. Man kommer så langt med maling, og det er så stas!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s