To uker senere…

To uker har gått, og de har gått fort. Vi har er allerede sovet i eget hus i 14 netter. Det føles rart, men veldig bra å vite at alt dette er vårt.
Vi fikk hentet alt i den gamle leiligheten i forrige uke, og Pauls to småsøstre har flyttet inn etter oss. Her i huset har vi prøvd å gjort litt hver dag, dog jeg må innrømme sofaen har vært en god venn for meg disse kveldene. Jeg føler at jeg kan slappe av på en helt annen måte når vi nå er her, men samtidig ligger det i bakhodet at kjelleren er full av kasser som må pakkes ut.

DSC_0497En bukett roser fra Samvirkelaget.

Før vi flyttet hit så klarte jeg kun å finne én negativ ting med å bo her – og det er avstanden. Det er fortsatt det eneste. Men nå er det en løsning på kjøringen for min del iallefall. Hovedsaklig siden jeg går ut i permisjon i begynnelsen av april, men også fordi vi denne uken fikk brev om skifting av barnehageplass for Marielle. Hun starter nemlig i Glåmos Barnehage allerede nå 1. mars. Litt kort varsel, men vi er veldig glad for å få plass. Vi sparer en del tid og får en helt annen hverdag de første månedene av permisjonen min også. Vi kan gå til barnehagen, og jeg føler det blir enklere for meg å gi M kortere dager i barnehagen også. Vi har også overtatt tvillingvogna som min bror hadde, så nå ser det lyst ut alt sammen 😀

DSC_0489Av positive ting har jeg også funnet mange. Faktisk noe av det beste er å kunne se inn til Marielle før jeg går og legger meg. På hennes forrige rom var det umulig å åpne døren uten at hun våknet. Her kan jeg åpne døren, pakke henne inn igjen i dyna og lukke igjen døra uten en lyd.
Etter litt om og men, pga min frykt for å sprenge budsjettet (som vi klarte å sprenge to ganger), så ble det ny vedovn på stua også. Og jeg elsker den. Den er lett å tenne opp i, den varmer kjempegodt, den er pen og den bruker mye mindre ved enn den forrige som sto her.
Harmonisk unge. Jeg er ikke overrasket over at Marielle trives så godt her, men jeg hadde sett for meg en litt mer «trøblete» start. At det ble for mye nytt for henne osv, men det har knirkefritt! Sover godt på natta, og storkoser seg på dagen. Mer plass å springe på, eget rom med masse (for mye..) leker – midt i blinken for denne frøkna 🙂
Lys må jeg også nevne som en positiv ting! Man blir lettere til sinns når man har såpass med lys rundt seg, god start på dagen uansett føler jeg.

DSC_0506Vi har også rukket å ha middagsbesøk, to stykker faktisk. I går hadde vi broren min og familien på besøk, M gleda seg veldig i mange timer før de kom, hihi. Stas å ha med seg Dennis på rommet, og tante Linn også ❤ Kjæresten tok en ny vri, og serverte biffer av «selvskutt» elg sammen med salat og hjemmelaget hvitløkspotetmos, og saus. Nomnom!

DSC_0495

Reklamer

4 kommentarer om “To uker senere…

  1. SofieGO sier:

    Så koselig med eget hjem! 🙂 Skjønner godt at dere finner roen der, ser utrolig fint ut hos dere! Eskene står jo der, de kan du ta når du har litt overskudd 🙂

  2. Tina sier:

    Nei fysj, har det gått 14 dager allerede! Syntes det er maks en uke siden!! 😀 jeg blir redd med tanke på hvor fort tia går! Gleder meg til å komme på besøk og se! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s