Ebay-tips #4

Har jo fått klikket hjem litt nytt fra Ebay siden sist, så her kommer noen flere gode kjøp 🙂

$T2eC16ZHJHEFFmJc0Q8cBR7pf7ekow~~60_12
Denne flotte gravidkjolen må nesten sies å være en av mine hittil beste kjøp. Før jul drev jeg å vurderte om jeg skulle koste på meg en gravidkjole fra en av de norske gravid-/mammaklærsidene. De koster jo litt mer, men man får jo gjerne det man betaler for. Men jeg angrer ikke et sekund på at jeg bestilte denne fra Ebay i stedet. Frakten tok kort tid, og jeg fikk den faktisk på julaften – perfekt! Kjolen koster ca 180 kr inkludert frakt, og størrelsen er også normal. Klikk på bildet for å komme til annonsen.

sku010533_136-2
For de som tar sjansen på å kjøpe billige ladere, så anbefaler jeg denne iPhone-bil-laderen. Jeg hadde en som jeg hadde kjøpt på Ebay før også, men den ble fort ødelagt i skjøten (mellom ledningen og den duppedingsen som skal inn i mobilen), dessuten ladet den fryktelig sakte. Laderen koster ca 15 kr, fri frakt. Klikk på bildet for å komme til annonsen.

keepcalmbed
Sengesett for dobbeltdyne, veldig fornøyd! Valgte alternativet «Double» i størrelse, og da er det litt for stort for dyna vår, men ikke så stor at det er noe problem. Tror det ble ca 260 kr inkludert frakt. Trykk på bildet for å komme til annonsen.

 

Reklamer

6 kommentarer om “Ebay-tips #4

  1. Diaperdiva sier:

    Oi det sengetøyet der er AKKURAT hva jeg trenger! Har nettopp fått dobbel-dyne.. tenkte det skulle testes! Men har ikke fått kjøpt sengetøy enda.. så da klikker jeg rett og slett hjem det kule der!! Takk for tips ;)Håper sola skinner på Røros ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s