Ny uke, nye muligheter

Hvor standard tittel er ikke dette på en mandag? Men fra i dag er det faktisk en ny hverdag for oss. Marielle har hatt sin første dag i ny barnehage. Vi begynner på ny frisk og ny tilvenning, så i dag var vi bare der i halvannen time eller noe. I morgen skal vi være fra morgenen til over lunsj, og onsdag kanskje hun får et par timer alene. Barnehagen har stor lekeplass inne på småbarnsavdelingen, og setter uteaktiviteter høyt, så jeg tror dette blir bra altså!
Men selvfølgelig er mammahjertet litt bekymra likevel…

Her i hjemmet går ting sakte fremover. Ryggen verker, bekkensmertene er virkelig tilbake (trodde nemlig de var borte et par uker her), magen vokser og gjørelista er fortsatt en hel A4-side. Men jeg har så fin ei stue med en så god sofa i, så det går bra 😉 Bilder av stua kommer forresten en dag snart 🙂

DSC_0534Bildet over er fra orkideen jeg fikk av mamma. Tenk, jeg har et hus der blomster lever!

 

Reklamer

En kommentar om “Ny uke, nye muligheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s