Etter-bilder av huset vårt: stue

Før-bildene kan du se her. 

Stua er en del av kjøkken- og spisestueløsningen. Her har vi ikke gjort stort annet enn å male tak og lister hvitt, eggehvite smartplater på veggene og etterisolert ytterveggen 5 cm. Med samme vi gjorde det så fikk jeg meg bredere blomsterbrett (vinduskarmer), som faktisk holder ei blomsterpotte på plass.
Vi har fjerna den gyselige takvifta, flytta varmepumpa til under storvinduet nærmest kjøkkenet og kjøpt ny vedovn. Paul har fått tv’en opp på veggen og skjult alt av ledninger, playstation og dekoder. Noe som ser veldig bra ut og er veldig lurt med tanke på små nysgjerrige fingre.
Stuebordet er i samme serie som spisestua, Kalvi fra Skeidar. Gardiner har ikke kommet opp enda, det ble plutselig så vanskelig å velge nå når man har sitt eget hus. Men tror vi lander på noe brunt. Tiden vil vise 🙂

DSC_0524
DSC_0527
DSC_0528
DSC_0529

Reklamer

5 kommentarer om “Etter-bilder av huset vårt: stue

  1. babyboble sier:

    Elsker peisen! Vinterkveldene med flammer i peisen/ovnen er så herlig!
    Jeg har gitt deg en Liebster Award. Sjekk den ut på bloggen min 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s