Jeg har fått en Liebster Award

Denne prisen farer rundt som en farsott i bloggverdenen, og jeg synes det er ganske så fantastisk faktisk. At man kan få lov til å gi andre bloggere en positiv oppmerksomhet i en helt vanlig blogg-hverdag!
Jeg har fått min Liebster Award av Camilla som skriver om sin nydelige datter på bloggen Babyboble. Jeg begynte å lese hennes blogg etter jeg fant ut at jeg var gravid igjen. For det er bestandig morsomt å lese om andre som er i nesten samme situasjon 🙂

liebster-award

I forbindelse med denne prisen, så følger det med 10 spørsmål jeg skal svare på før jeg sender den videre.

1. Hjemmet står på hue! Sofaputene ligger som et fjell oppi badekaret (vi skylder på barna… eller hunden). Plutselig ringer svigermor på døra. Hva gjør du?
Heldigvis har jeg en svigermor som vet at jeg ikke er «årets husmor», så det – pluss at jeg har bare litt over en måned igjen til termin gjør at jeg fortsetter å ligge på sofaen 😉

2. Det pøsregner og du løper inn i butikken som en våt svamp. Du skal handle inn til middag, men ha ikke planlagt hva du skal spise i dag. Hva er din hurtigløsning?
Alltid en vinner for frøkna: spaghetti og kjøttdeig. Gjerne sløyfemakaroni i stedet, da spiser hun ekstra mye, siden det ser ut som sommerfugler 😉

3. Hvis du tenker tilbake på alle gangene du gikk bananas i klesbutikkene fordi salg selvsagt er et synonym til sparing… Hvor mye tror du at du har brukt på unødvendige kleskjøp de siste 10 årene av ditt liv?
Det er noen år siden jeg dabbet av med disse impuls-salg-kleskjøpene. Men summen var nok ganske høy per år før altså. 10.000 kr ligger vel farlig nær virkeligheten? Kanskje mer, for hvor mange av mine kjøp var faktisk nødvendig? Kanskje må vi doble? Tredoble? Ugg!

4. Da du var 5 år og alle spurte hva du skulle bli når du ble stor, hva svarte du?
Da skulle jeg bli flyvertinne og servere pappaen min te hver gang han skulle fly til Stavanger.

5. I morgen vinner du en million i lotto. Hva bruker du pengene på?
Først betaler jeg ned billånet mitt og alle regninger vi har liggende. Og sikkert studielånet til Paul. Så setter jeg av noen titusener for ferieturer. Og noen titusener for oppussing av huset. Resten går nok rett inn på huslånet. Og noen hundretusener på hver av barnas konto selvfølgelig. En million er ikke så mye i dag, så de hadde nok gått fort.

6. Hvis jeg ber deg ta med en kake og komme på besøk til meg, hvilken kake tar du med?
Kanelkake. Det er en slags krydder/sjokoladekake. Mamma lager den beste i verden!

7. Hva er det beste rådet du fikk av foreldrene dine som barn?
Kan ikke huske noen spesifike råd. Men jeg er i dag generelt svært fornøyd med den oppveksten jeg fikk. Stort sett klare grenser for hva som er greit og ikke. Og pappa var kjempeflink til å ta oss med ut i naturen i alle årstider. Spesielt det ønsker jeg å føre videre til mine barn.

8. Hvilket innlegg på bloggen din er du mest fornøyd med, og hvorfor?
Dette ble vanskelig. Jeg føler at jeg er mer fornøyd over de innleggene som har kommet etter vi flyttet inn i huset. Det er ikke mange, men jeg merker selv hvor mye «finere» innleggene blir når jeg har lysere bilder. Ingen tvil om at bilder har mye å si for ett blogginnlegg.
Men jeg er også ganske fornøyd med innlegget jeg skrev da jeg hadde vært mamma i et og et halvt år. Det oppsummerer så mange følelser på en gang.

9. På en skala fra 1 til 10 (1= lite/10 = mye) hvor mye pynter du på sannheten i dine blogginnlegg?
Jeg synes ikke at jeg pynter så mye på sannheten jeg. Noen ganger føler jeg til og med at jeg har innlegg som er litt for ærlige. Det er både oppturer og nedturer i hverdagen min, som hos de fleste andre. Og jeg skriver ikke bare rosenrødt. Gjør jeg? Men som den dagen jeg kom hjem fra jobb, var supersliten, null energi til overs, og jeg bare satt og tuta (ja, for det var ikke så synd på meg) av ingen grunn, helt til jeg la meg – da lar jeg være å blogge. Så kanskje en ener eller toer?

10. Hvorfor begynte du å blogge?
Det husker jeg faktisk ikke. Jeg husker ikke en gang når jeg begynte. Irriterer meg at jeg har sletta den første bloggen min. Men jeg tror jeg begynte mens jeg var i Narvik? Og dit flytta jeg i 2008?
Har bestandig likt å skrive ned tanker og hverdagslige ting, så fikk jeg vel en større skrivetrang da jeg begynte å lese mange blogger selv.

liebster-award

Jeg ønsker selvfølgelig å dele prisen videre, og til tre bloggere jeg virkelig synes fortjener denne oppmerksomheten:

Tinas Pyssel – Denne søte jenta er jeg så heldig å være venn med, siden vi bor på samme plass, har ca jevngamle barn, og er i samme jentegjeng som . Hun har en elegant og enkel interiørblogg der hun viser frem bilder fra sitt delikate hjem. Ja, nå ble det kanskje litt mye skryt her – men det fortjener du Tina! Samtidig satser hun stort og driver egen bedrift på Røros. Så denne bloggen anbefaler jeg dere å ta en titt på! 🙂

I tillegg gir jeg den videre til Sofie bak sofiego.com og Anne bak bloggen fremtidigefruhansen.blogg.no.  Gratulerer, og lykke til 🙂

De spørsmålene jeg sender videre er:

1. Hvilken årstid er din favoritt, og hvorfor?
2. Hva er din favoritt i interiøret hjemme hos deg? Gjerne med bilde.
3. Hvilket kjøkkenredskap tror du at du ikke klarer deg uten?
4. Kake eller frukt?
5. Nevn et yrke du beundrer?
6. Hva vil du ta med deg videre fra din oppvekst, til dine barns oppvekst?
7. Du vinner en million kroner – hva bruker du de til?
8. Kaffe eller te?
9. Er du flink til å sette bilder i album, eller har du de bare på pc’en?
10. Hvorfor blogger du?

Reklamer

3 kommentarer om “Jeg har fått en Liebster Award

  1. Tina sier:

    Nei, dette har jeg ikke fått med meg! Søta ❤ tusen takk for fine ord, du er best!
    Jeg slenger meg på!

    😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s