Kveldsmat

Bruker litt av kvelden til å mobilblogge i dag. Nå har jeg tenkt i mange dager at jeg skal komme med noen ordentlige blogginnlegg. Jeg blant annet til gode å vise dere hvordan det ble her med gardiner. Og i dag var det karneval i barnehagen til Marielle. Men kanskje tar jeg meg tid til å vise dere bilder av trollungen vår i morgen 😉
Nå sitter jeg og koser meg med kveldsmat foran tv’en. Nesten dagens beste måltid synes jeg, da jeg har tid til å nyte maten og faktisk å drikke opp te-koppen min. Vil ikke kalle det cravings, men kanel-knekkebrød med hvitost og pære er sykt godt for tiden! Anbefales 🙂

20140313-204201.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s