Barnehagens lille trollunge

DSC_0573Har du sett en søtere trollunge før? Det har ihvertfall ikke jeg 😉
I går var det karneval i barnehagen, jeg var nesten «redd» for at Marielle ikke skulle få kle seg ut. Siden vi byttet barnehage og de ikke hadde hatt noe på den gamle, også tenkte jeg at de sikkert allerede hadde hatt det i den nye. Men vi hadde flaks 🙂
Men det jeg ikke var forbredt på, var denne beskrivelsen av hvordan de skulle se ut: kostymene skal være hjemmelaget og tema for kostymene er eventyr! Hjemmelaget? Hallo? Hjelp?
Men jeg og Paul er superfornøyd med resultatet. Vi fant en kjole som det ikke var så farlig med (i str 104, haha), så klippet vi av litt i lengden, som med litt garn på enden ble en fin hale. Så klippet vi litt ujevn kant nederst, hvor vi også brukte en trekant som lomme. Paul hadde litt spraylakk på lur, så det ble en ekte «skitten» troll-jente kjole. Alle tre superfornøyd 😀

trolljenta

Reklamer

7 kommentarer om “Barnehagens lille trollunge

  1. mammamarianne sier:

    For ei fin trolljenta 😀 kostymet ble kjempestilig! Jeg likte ideen med at alle kostymene skulle være hjemmelaget, så slipper man noe kjøpepress. Her hadde vi også akkurat karneval, men akkurat den dagen var frøkna selvfølgelig syk, så hun fikk ikke vist frem det nye Biekostymet sitt 😉 heldigvis er det stort nok til at det passer til neste år også 🙂

  2. Anne sier:

    Så utrolig fin hun var og så utrolig dyktige dere er da 🙂 siden jeg jobber i barnehage tar jeg med meg ideen om hjemmelagde kostymer videre. Den likte jeg 🙂

  3. SofieGO sier:

    Så herlig en liten trollunge! 😀 Veldig lurt at kostymene skulle være hjemmelaga, den ideen likte jeg godt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s