Fra nakent til lunt

Hvis det ikke allerede er et ord, så har jeg funnet opp det nå. Risiko-shopping er når du kjøper noe til fellesen (i dette tilfellet huset vårt), som den andre parten ikke vet noe om. Og i stedet for å vise frem innkjøpene når du kommer hjem, så gjemmer du det og heller henger det opp/setter det frem når den andre parten er borte.
På en måte slipper du da å få et blankt nei før den andre parten i det hele tatt vet hvordan det hadde sett ut ferdig dandert, så er innkjøpene plassert på sine plasser, og man får da helhetsinntrykket med en gang. Da er det enkelt, enten liker han det eller ikke!

DSC_0585

Tirsdag var jeg og mamma på hemmelig tur til Tynset. Jeg hadde sett meg ut gardiner og liftgardiner i samme merke/farge i nettbutikken. Og måtte se de live før jeg kunne kjøpe med de hjem. Vi (jeg og Paul altså) har blitt enige om fargen brun på forhånd siden det passer bra til tremøblene vi har. De hadde dessuten denne serien (Linoso gardiner og liftgardiner) på salg på Kid, så det passet perfekt!
Samtidig prøvde jeg meg å kjøpe litt pynt. Paul er ikke så glad i verken pynt eller andre unødvendigheter, så dette var kanskje det mest vågale innkjøpet jeg gjorde.

gardinstue1

Det er veldig uvant for meg å ha brunt i interiøret. Jeg er så glad i farger. Jeg dåna nesten da jeg fikk reklamen fra Princess forrige mandag forresten. Farger! Pastellfarger! Rosa og turkis! Ah! Men her skal vi bo begge to, så jeg må nok holde meg til jordfargene akkurat nå.

DSC_0586
Og vet du hva? Det falt i smak. Alt sammen. Til og med pynten! Totally made my day altså!
Jeg er også positivt overrasket over hvor lunt det ble. Tenkte jo med alt det lyset at det kanskje ikke var så viktig med gardiner. Men det ble helt annerledes her. Litt usikker på hva vi skal gjøre med de to små-vinduene da. Linoso finnes ikke i liftgardiner i bredden til de to, så det spørs om det bare blir sånn. Kanskje det kommer noe i vinduskarmen heller. Tips mottas med takk!

gardinstue2

Gardinene er altså fra Kid og heter Linoso. Helt enkel hvit gardinstang er fra Princess. Pyntefatet og alt på er fra Nille, utenom rosene da. Putene i sofaen er fra Jysk (innleggsputer og trekk). Hvis du vil se hvordan stua så ut uten gardiner, trykk HER.

Reklamer

2 kommentarer om “Fra nakent til lunt

  1. SofieGO sier:

    Kjempekoselig! Gardiner har virkelig mye å si, og jeg greier ikke leve uten, hehe 😀 I Hønefoss-huset vårt hadde vi faktisk ikke gardiner på stua da, bare persienner, men der var det ikke plass heller… 🙂
    Såå morsomt å se hvordan dere får det etter hvert 😀

  2. Tina sier:

    Jeg syntes de små vinduene gjør seg veldig som de er nå! Men som du sier, så er jo ikke litt pynt å forakte 😉 men det finner du ut av etterhvert!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s