Ebay-tips #5 -til mannen

For Pauls andre farsdag så ble det dårlig med farsdagsfeiring. Litt pga alt styret rundt oppussinga – som da førte med seg både sliten mor og sliten far. Det er jo ikke så mye som skal til, så jeg har jo hatt litt dårlig samvittighet over at han ikke fikk noe. Bortsett fra Marielles aller første tegning da.

Så jeg bestemte meg for å ha litt farsdag i hjemmet samtidig med Valentines Day. Samtidig med «du har vært så flink å pusse opp» og «du skulle bare visst hvor glade vi er i deg». Hehe. Paul har lenge snakka om at han ønsker seg ei fancy klokke. Gjerne en sånn en med alt av funksjoner. Men de koster jo en del tusen, så jeg tok sjansen på å bestille fra Ebay i stedet.

klokka
Veldig imponert over denne klokka! Den koster 180 kr, gratis frakt. Den trenger ikke batteri, men lades når man bruker den. Det står at man burde bruke den minst 8 timer om dagen for at den skal gå hele tiden. Så dersom man ikke gjør det, så må man huske å stille den før man skal følge klokka da 😛 Den er virkelig verdt alle de 180 kronene og for meg som uvitende, så er det ei solid herreklokke. Trykk på bildet for å komme til annonsen.

Gave nummer to var tenkt som en liten innflytningsgave til Paul, enda en «du har vært så flink å pusse opp»-gave. Jeg trodde virkelig den skulle falle i smak, jeg synes iallefall den var knalltøff. Kanskje hadde han likt gaven bedre dersom han hadde sin egen bar på et gutterom eller noe. Men det gjør meg ingen verdens ting at han ikke likte den like godt som meg altså. Hver sin smak 🙂

skullGaven var en glass-hodeskalle som rommer 1 liter, og fire små glass. Kjekk for whisky, konjakk eller vodka. Eller man kan ha saft oppi dersom man heller vil det 🙂 Dette kostet 173 kroner, gratis frakt. Trykk på bildet for å komme til annonsen, kanskje passer det bedre til din mann 😉
Vår ble forresten raskt solgt på Facebook 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s