Uten tittel 27.03.14

Egentlig skulle jeg passe Dennis og Aksel mens Marielle var i barnehagen idag, men flaks at mamma tilbydde seg det i stedet, M var slappfisk med feber før sengetid i går, så hun har vært hjemme med meg i dag. Kjenner at tre hadde blitt litt i meste laget altså, så jeg er visst ikke superkvinnen likevel 😉
Jeg og M startet dagen med legebesøk, noe som var litt skummelt da legen skulle måle magen og høre på hjertelyden til babyen. Enda jeg hadde forklart at damen skulle se litt på magen til mamma. Etter noen minutter i panikk gikk det fint da hun fikk sitte på benken sammen med meg. Blodprøve skulle jeg også ta siden jeg er Rhesus Negativ, og det gikk faktisk helt fint for M at noen stakk meg i arma med ei nål, hehe. Men bra det ikke ble mer skriking da.
Mens vi var på Røros var vi innom jobben en tur og spiste en liten soft-is, besøkte Marielles gudmor på blomsterbutikken og spiste lunsj hos min mamma (før gutta boys kom). Hjemme igjen var det tid for dupp, og stakkars M som hosta så fælt at hun våkna etter bare en halvtime. Jeg var veldig klar for en dupp selv, men sånn ble det ikke i dag.

Grunnen til at jeg aldri klarte å finne en tittel på dette innlegget er at jeg ikke helt vet hvor lei meg jeg har lov til å være etter at Marielle bikka skoskapet med speilrefleksen min oppå. Jada, jeg vet jeg burde satt kameraet en annen plass, og ja, jeg vet også at skoskapet burde vært festa til veggen. Men skoskapet har bare stått der mens vi har venta på at det skulle bli henta (solgt på Facebook), og kameraet har jeg dessverre ingen unnskyldning for. Men det viktigste er selvfølgelig at det gikk bra med M, ble nok litt skremt, men det gikk fort over ❤
Dessuten så ble det jo en unnskyldning for meg å kjøpe meg et nytt objektiv. Enda jeg er amatør og fortsatt nybegynner med kameraet (med standard-objektivet) jeg har hatt i 4 år nå, så har jeg blitt så glad i å ta bilder hjemme. Det er jo så mye lys her, og det er for en gang skyld litt morsomt å trikse litt for å prøve ut de manuelle innstillingene.

Jeg bestilte noe til kameraet på impuls (er det noen gang et sjakktrekk?) i går, så får jeg se om jeg er like enig når jeg får pakken. Jeg leste masse på nett i går, og har lest masse på nett i dag. Det er jo så mange som mener så forskjellig. Men man har heldigvis alltid muligheten til å sende tilbake.
Nå skal jeg og en stk hyperaktiv lillesøster gå å prøve å få oss litt søvn. Hun har turna i magen min i 2-3 timer nå, så hun må være sliten hun også 🙂

20140327-230251.jpg

Reklamer

5 kommentarer om “Uten tittel 27.03.14

    • vigdiswiggen.com sier:

      Jeg har D3000. Kjempefornøyd med kameraet jeg altså. Det ble vel kåret til det beste nybegynnerkameraet en gang i tiden. Tror jeg har hatt det i over 4 år. Enkelt for meg som nybegynner/amatør, så jeg kommer nok ikke til å bytte det ut 🙂 Hvilket har du?

    • vigdiswiggen.com sier:

      Jepp. Bestilte et vanlig et 18-55mm som det som ble ødelagt. Pluss et 35mm. Har lest mye om både 35 og 50 mm, det er vel for samme bruken kanskje? Men 50mm vinner vel litt, samtidig som at det koster litt mer? Skal prøve meg litt fram med 35mm i et par dager, og se om jeg er fornøyd eller om jeg sender det tilbake og bestiller et 50 mm i stedet 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s