Jeg og du

Jeg har utrolig dårlig samvittighet for at vi har hatt så mye barnevakt til Marielle de siste månedene. Men det var blant annet det huskjøpet førte med seg. Vi er nok langt unna de som bruker mest barnevakt, jeg vil helst klare selv. Men i løpet av det siste året så kjenner jeg det er godt med en barnefri kveld/natt/morgen innimellom. Får kjenne godt på det å savne henne, og gjensynsgleden ikke minst! Det er ikke mange timene borte fra henne som skal til før vi tenker «Åh, så stor hun har blitt» – når vi ser henne igjen. Hehe. Jeg føler meg privilegert over å ha familien vår rundt oss, og at Marielle er så glad i og trygg på alle sammen.

DSC_0619

Jeg har lenge tenkt at jeg og Paul må ta oss en liten tur bare vi to, før vi plutselig blir tobarnsforeldre. Ingen vet når vi har lyst/mulighet/tid til å være bare oss to igjen 🙂 Tiden har fløyet, så det ble ikke tenkt noe mer på. Men plutselig en dag ringte jeg bare til et hotell og bestilte rom til denne helgen. Så fra lørdag til søndag har jeg og Paul vært på kjæresteferie i Trondheim.

DSC_0626

Vi hadde, pga kåringen «Norges beste hotellfrokost», valgt Rica Nidelven som vårt hotell for anledningen. De har vunnet prisen 8 år på rad, så vi måtte jo prøve den! Fra vi sjekket inn og kom på rommet hadde vi egentlig bare lyst til å legge oss ned og sove helt til frokosten neste dag. Paul har jobba natt denne uka, så han hadde noen minustimer med søvn , og jeg har ikke følt meg uthvilt på mange måneder!
Men vi kom oss ut til slutt. Spiste treretters middag på TGI Friday’s og så The Wolf of Wall Street på kino. Helt kaputt og fortsatt stappmett la vi oss på lading til søndagens frokost. Og frokosten var så verdt det. Jeg kommer ikke på noe de ikke hadde, de hadde rett og slett alt, og alt smakte nydelig. Vi spiste oss så mette at vi fortsatt ikke var sulten til kvelden!
Så godt å bare være kjærester, spesielt utenfor hjemmets fire vegger.

Verdens beste følelse å komme hjem til Mariellen vår igjen ❤

 

Reklamer

4 kommentarer om “Jeg og du

  1. SofieGO sier:

    Å så herlig! Lurt å prioritere kjærligheten også 🙂 Rica Nidelven har virkelig utrolig god frokost!! 😀

  2. interiorgirl1 sier:

    åh,så herlig :)) man fortjener litt barnevakt og selvpleie!jeg merker også at jeg blir ekstra glad i og elsker all tiden jeg får med snuppeline når vi har barnevakt til henne. det er så godt,at vi kan kjenne at vi savner henne og at hun kjenner at hun savner oss også. det får oss til å takle hverdagene bedre og da kjenner jeg bare at kjærligheten blir større :))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s