37 uker

DSC_0627Det er nesten fælt hvor fort tiden går denne gangen. Jeg rekker såvidt å få med meg hvilken uke jeg er i før jeg har kommet til neste. Og nå er det bare litt over 3 uker igjen til termin. Kjenner jeg får litt småpanikk, jeg legger ikke skjul på at jeg gruer meg litt. Men mest av alt gleder jeg meg. Vi gleder oss alle sammen. Det er bare litt skummelt med ting som er nytt, og dette blir jo veldig nytt 🙂
Lillesøster har gått fra å ha et hemmelig navn her på bloggen, til nå å hete BabyP. Vi visste vel at neste jente skulle hete det helt siden Marielle ble født som en Marielle. Så det blir spennende å se om hun kler det.
Hun har fått ett sett ullklær i str 50 siden jeg skrev sist (uke 31), men bortsett fra det så får hun klare seg med å arve fra storesøsteren 🙂
Når det kommer til barnerom så har jeg planer om å få startet malinga i løpet av denne uka. Det er bare så mye som står lagret på babyrommet som Paul må bære ned i kjelleren først. Kan godt hende det er han som må male det også, er ikke sikkert ryggen min tåler det rett og slett. Men nå må vi iallefall komme i gang skal det bli noe av 🙂
Dagens vekt bar preg av etegildet i helgen, så nå er jeg på 11 kg i pluss,  noe jeg må si meg fornøyd med. Tror jeg havna på ca 13 med Marielle. Paul har forresten gitt meg streng beskjed om å få pakka den sykehusbagen, så jeg må vel kanskje gjøre det da. Kjekt å ha, man vet jo aldri når det skjer. Det kan like godt skje i dag som om 4 uker.

Ønsker dere alle en fin mandag 🙂

 

Reklamer

10 kommentarer om “37 uker

  1. mammamarianne sier:

    Tiden går fryktelig fort når man har en fra før.. Jeg glemmer stort sett hvilken uke jeg er i, men husker nå i hvertfall hvor mange uker det er til termin 🙂 Gleder meg! Skulle ønske jeg var så nærme som deg 😉

  2. interiorgirl1 sier:

    woho,så flott en mage altså 🙂 det blir spennende å følge deg som 2 barnsmamma :)) la mannen gjøre jobben du,godt for deg og slappe av og hvile litt før den store dagen. lykke til 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s