Nytt objektiv til min Nikon

På lørdag, like før vi skulle dra til Trondheim fikk jeg en sms om at pakken min var ankommet. Jeg fikk litt panikk over å ikke kunne bruke speilrefleksen min, så jeg måtte bestille meg nytt objektiv. Siden verken kontoen eller lommeboka har så mye til overs, så endte jeg opp med å bestille standardobjektivet 18-55 mm. Men i tillegg så benyttet jeg sjansen og tok med et 35 mm.

Jeg har lest side opp og side ned på nett om såkalte portrettobjektiv, og valget sto mellom 35 og 50 mm. Det ble til slutt prisen som avgjorde det, og 35 mm koster omtrent halvparten av 50 mm.
Jeg tenker å prøve det ut i et par dager for å bestemme meg, men allerede nå så er jeg jo veldig fornøyd – jeg har jo kun brukt standardobjektiv før. Så for detaljer og nærbilder er det en desidert vinner for meg. Dessuten tar det inn mye mer lys, og jeg blir veldig fornøyd med bildene. Tror nok jeg ender opp med å beholde objektivet. Så kan jeg heller oppgradere senere. Skal ikke legge skjul på at jeg bestilte fastoptikken også med tanke på å ta egne nyfødtbilder av lillesøster ❤

Hva tenker du om objektivvalget mitt? Ville du beholdt det eller oppgradert først som sist? Eller er det kanskje et helt annet objektiv du ville anbefalt istedet?

35mm_snaps

Reklamer

En kommentar om “Nytt objektiv til min Nikon

  1. interiorgirl1 sier:

    spennende! nei jeg er jo like ny i gamet som deg,kjøpte mitt for 2 år siden og har ikke funnet ut noe mer eller lært noe :-p men mange flotte bilder blir det 😉 jeg er alt for dårlig til å ta bloggebilder med det da…synes det blir litt stress med å legge de inn på pc og forminske egentlig…usj :-p men men,jeg elsker jo å ta bilder :))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s