Uten mat og drikke…

… duger helten ikke!

For min del så er søvn ganske viktig også. Jeg fungerer dårlig uten.
Marielle våkna i natt litt over to og var skikkelig lei seg. Spørs om det var mareritt, for det er langt i mellom hun våkner før det er lyst ute. Men i ørska så sa jeg til Paul at han bare kunne hente henne inn til oss. Jeg vet jo hvor dårlig det er for alle tre. Marielle har aldri sovet med oss etter hun ble større, så hun sliter nok litt med å finne roen. Hun gnukker seg helt inntil meg og vrir og snur seg tusen ganger før hun sovner igjen. Siste gangen jeg så på klokka var den akkurat passert 4. To timer…

DSC_0722
Så dette har vært en lang dag, sikkert for oss begge (alle tre). Paul leverte i barnehagen i dag siden han jobber kveld, men det hjalp ikke stort siden jeg aldri fikk til å sove igjen. Så i kveld blir det tidlig kveld på meg – det er iallefall planen! 🙂
Det ble ikke verdens triveligste ettermiddag her hjemme i dag, enda jeg prøvde alt for at hun skulle være fornøyd. Jeg lagde fiskeboller i karrisaus til middag, men Marielle nekta å smake på maten til og med. Så her har det gått i youghurt etter barnehagen. Ikke lett å være liten og trøtt heller. Men fikk henne i seng kvart over sju, så er fornøyd med det (spesielt etter klokkestillinga…) og håper hun sover helt til i morgen tidlig!

DSC_0724

Reklamer

2 kommentarer om “Uten mat og drikke…

  1. interiorgirl1 sier:

    gøsj,vet hvordan du har det! her bruker leggetid og gå bra og ganske så strikt kl 19.men i kveld ligger hun å hyler etter mamsen og papsen…hmmm.får håpe hun slukner snart 🙂

  2. EventyrElin sier:

    Hei! Fant bloggen din gjennom en kommentar og har sittet og bladd meg litt tilbake 🙂 Så måtte jeg bare returnere til dette innlegget for å skrive at det var skikkelig befriende å lese at det ikke bare er i dette huset vi innimellom sliter med middagen og e kresen unge…. 🙂 Håper dere har ei fin helg, og gleder meg til å titte innom senere – spennende med fødsel snart! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s