Smoothie til kvelds

I kontrast fra i går, så har dagen i dag vært svært bra. Alle har sovet godt i natt, og vi startet dagen med en liten times familiefrokost. Mat smaker jo best i godt selskap 🙂 Til forandring fra nylige barnehageleveringer så gikk det i dag ganske greit da jeg dro.
Jeg hadde besøk av Linn og Aksel og tiden gikk fort frem til de tro. Så fikk jeg opp ei klokke jeg har bestilt på ebay (kommer mer om den + link en dag snart) før jeg dro til jordmor på sjekk. Alt så bra ut, men hun ville sende meg på ultralyd for vekstkontroll og bare dobbeltsjekke at alt er bra siden jeg skal føde hos dem i stedet for i Trondheim. Det er en liten fødestue med ca 50 fødsler årlig, så da vil de dobbeltsjekke at alt ser bra ut på forhånd. Så da tar jeg turen dit i morgen for å hilse på lillesøstra en siste gang før vi får hilse på henne i virkeligheten om få uker.

Marielle spiste dårlig til middag i dag også, så da fant jeg ut vi skulle lage oss smoothie til kveldsmat. Jordbær, banan, naturell youghurt, melk, og en dose Herbalife så ble det en god og mettende avslutning på dagen. Sugerør gjorde det lille ekstra, og  vi slapp søl 🙂

DSC_0732

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s